Δίκαια χαρακτήρισε την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού ο Μπρούνο Τσιρίλο. Ο αμυντικός του «Δικεφάλου του Βορρά», τόνισε χαρακτηριστικά:
«Κάναμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Θέλαμε πολύ αυτή την πρόκριση στα ημιτελικά. Αξίζαμε τη νίκη γιατί θεωρώ πως ο Ολυμπιακός δεν έκανε κάποια μεγάλη ευκαιρία και δεν απείλησε την εστία μας. Παίξαμε καταπληκτικά και αυτό μας κάνει περήφανους. Οι γραμμές μας ήταν κοντά, είχαμε καλή αμυντική λειτουργία και αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Ήταν κρίμα που δεν είχαμε γεμάτο γήπεδο».
Από εκεί και πέρα, ο Ιταλός αμυντικός. αφιέρωσε την πρόκριση στον μεγάλο απόντα, Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος είναι στη Χιλή μετά το θάνατο του πατέρα του: «Ήταν μία άσχημη στιγμή για τον Πάμπλο με το θάνατο του πατέρα του και θέλαμε τη νίκη και την πρόκριση για να του την αφιερώσουμε».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
