Με το 2-0 του πρώτου αγώνα, ο Ολυμπιακός Βόλου, υποδέχεται τη Κέρκυρα, στο Πανθεσσαλικό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Σάκης Τσιώλης για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, δεν μπορεί να υπολογίζει στον Χαβιέ Ουμπίδες.
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα δει το ματς από την εξέδρα, αφού προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, προκειμένου να είναι έτοιμος για το κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο.
Αντίθετα, θέση ακόμη και στην βασική ενδεκάδα διεκδικεί ο Κρίστσιαν Νέμεθ. Αυτό είναι και το ντεμπούτο του νεαρού άσου, δανεικό από τον Ολυμπιακό.
Στον πάγκο για λόγους συντήρησης, αναμένεται να κάτσουν και οι Γιακούποβιτς, Σολάκης, Μπρέσκα και Καπετάνος.
Αναλυτικά η 20μελης αποστολή των «ερυθρολεύκων» απαρτίζεται από τους: Γιακούποβιτς, Σανκαρέ, Μαρτίν, Μπρέσκα, Ντολεζάι, Μόνχε, Ρόκα, Ακόστα, Τόμας, Σέλεζι, Αλβάρεζ, Ροντρίγκεζ, Μητρόπουλο, Αναστασίου, Ρόκα, Σολάκη, Καπετάνο, Ζαραδούκα, Νέμεθ, Τικάο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
