Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Aπόδραση από τη Βιτόρια στην παράταση για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός πήρε σημαντικό «διπλό» στην παράταση (89-89) επί της Μπασκόνια (101-102)


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
Παρότι είδε την Μπασκόνια να του βάζει πολύ δύσκολα, ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να πάρει σπουδαία εκτός έδρας νίκη (102-101) στην παράταση.

Με Γουίλιαμς-Γκος, Φουρνιέ, Παπανικολάου, Βεζένκοβ, Φαλ άνοιξε το ματς ο Ολυμπιακός, που πήρε τρεις ασίστ από τον άσο του για τα τρία πρώτα καλάθια στο ματς. Οι Πειραιώτες δεν ξέφυγαν πάντως, με αποτέλεσμα στο τέλος της χλιαρής πρώτης περιόδου να βρίσκονται πίσω με έναν (17-16) χάρη στον δικό τους κακό ρυθμό και στα επιθετικά ριμπάουντ του Ντόντα Χολ.

Βιλντόσα και ΜακΚίσικ σκόραραν κατά ριπάς στις αρχές της δεύτερης, ο Φουρνιέ ακολούθησε με τρίποντο για το 30-31 στο 16', όμως και πάλι ο Ολυμπιακός δεν έδειχνε συμπαγής. Έφθειρε πάντως τους γηπεδούχους, σπατάλησε βολές, αλλά ακόμα και σε ένα όχι και τόσο καλό πρώτο εικοσάλεπτο, ήταν εκεί, ακολουθούσε και έμεινε σε απόσταση μίας κατοχής στο ημίχρονο (42-40).

Με τον Λουγουαγού-Καμπαρό να βάζει εννέα γρήγορους πόντους στο ξεκίνημα του β' μέρους, η Μπασκόνια πήγε στο +7 (51-44), πήγε και στο +10 από τα χέρια του Γάλλου που έκανε απίθανη δουλειά στο τρίτο δεκάλεπτο. Οι Πειραιώτες πάλευαν, μείωναν, έμεναν ζωντανοί, αλλά πάντα κάποιος τους έκοβε τη φόρα. Μία ο Λουγουαγού-Καμπαρό, μία ο Ρογκαβόπουλος με τετράποντο για το 69-69 στο 29', πριν ο Χολ κάνει αντιαθλητικό στον Μιλουτίνοβ κι ο ΜακΚίσικ σκοράρει τρίποντο για το 69-67 στο 30'.

Αυτός που πήρε φωτιά στις αρχές της τέταρτης ήταν ο Σάμανιτς, ο οποίος έφτασε τους 15 πόντους σε 13 λεπτά για το 81-75. Η Μπασκόνια είχε την ψυχραιμία που δεν είχε ο Ολυμπιακός, ο οποίος βρήκε πάντως τρόπους για να μείνει ζωντανός. Μία με τον Φουρνιέ, μία με τον ΜακΚίσικ που κάρφωσε για το 87-87 από επαναφορά του Γουίλιαμς-Γκος, με τον Φόρεστ να έχει αμέσως μετά 2/2 βολές για το 89-87 και τον Φαλ να ισοφαρίζει ξανά στα 11.8". Ο Λάσο κάλεσε timeout, ο Μονέκε πήρε το σουτ και αστόχησε.

Ο ΜακΚίσικ έβαλε κι άλλο τρίποντο για το 93-95, ο Γουίλιαμς-Γκος το έβαλε από μέση απόσταση για το 95-97, ο Χολ ισοφάρισε με βολές, ο Γουίλιαμς-Γκος ξανασκόραρε για το +2 στα 37.1" και στο φινάλε, μετά από 1/2 δικές του βολές, ο Μονέκε βρήκε σίδερο στο σουτ που θα έστελνε το ματς στο δεύτερο έξτρα πεντάλεπτο.
 

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-16, 42-40, 69-67, 89-89 (κ.α.), 102-101


Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ