Με ζεστό καιρό θα γιορτάσουμε τα Θεοφάνεια καθώς η θερμοκρασία θα κυμανθεί περίπου 2 με 3 βαθμούς πάνω από τις κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή.
Η θερμοκρασία της θάλασσας τη Δευτέρα, για όσους αποφασίσουν να βουτήξουν για να πιάσουν τον σταυρό, λέει ο διευθυντής της Ε.Μ.Υ, Θοδωρής Κολυδάς δεν θα είναι μεγάλο πρόβλημα. «Η θερμοκρασία θα είναι γύρω στους 15 βαθμούς στα βόρεια, στους 16 με 17 στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο και στο Ιόνιο αντίστοιχη κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η πρόγνωση της Ε.Μ.Υ για τη Δευτέρα
Λίγες νεφώσεις παροδικά κατά τόπους αυξημένες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Από το απόγευμα στα δυτικά θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές.
Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και στα νότια πελάγη βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, βαθμιαία θα επικρατήσουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα έως 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 11 με 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα τους 14 με 16 και τοπικά στα δυτικά και τα νότια τους 17 βαθμούς. Στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί τοπικά παγετός.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!