Μόλις επτά βαθμούς πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού βρίσκεται, στο φινάλε του 2024, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά και την ήττα από τη Νιούκαστλ, 2-0 στο "Ολντ Τράφορντ".
Ο Ρούμπεν Αμορίμ κοίταξε, κατάματα, την πραγματικότητα και, σε ερώτηση εάν η ομάδα του δίνει μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό, ο Πορτογάλος προπονητής είπε το εξής: "Ναι, είναι επίσης λάθος μου αυτή τη στιγμή, επειδή νομίζω πως η ομάδα δεν βελτιώνεται. Πιστεύω ότι είναι λίγο ντροπιαστικό να είσαι προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να χάνεις τόσα πολλά παιχνίδια.
Αλλά θα πρέπει να προσαρμοστούμε με αυτό. Δεν μου αρέσει να έρχομαι εδώ και βρίσκω δικαιολογίες. Νομίζω ότι ο κόσμος έχει κουραστεί από δικαιολογίες σε αυτόν τον σύλλογο.
Είναι ξεκάθαρο πως βρισκόμαστε σε μάχη υποβιβαμού και πρέπει να παλέψουμε. Είναι μία ιδιαίτερη δύσκολη στιγμή, μία από τις δυσκολότερες στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα πρέπει να την προσεγγίσουμε με ειλικρίνεια".
Ruben Amorim on whether Manchester United are in a relegation battle:
— Hayters TV (@HaytersTV) December 30, 2024
"It's my fault... It's a little bit embarrassing to be Manchester United coach and to lose a lot of games."
https://t.co/eBD3rmBhBn pic.twitter.com/28j5ZlMNkx
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

