Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πήρε το ντέρμπι η Καλαμάτα και ανέβηκε κορυφή (VIDEO)

Η ομάδα του Σπανού νίκησε 1-0 στην έδρα της Παναχαϊκής


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

SUPER LEAGUE 2- Β' ΟΜΙΛΟΣ, 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παναχαϊκή-Καλαμάτα 0-1

Παίζοντας με δέκα παίκτες από το 63ο λεπτό, η Καλαμάτα κατάφερε να υπερασπιστεί το προβάδισμά της, στο ντέρμπι της Πελοποννήσου, και να φύγει νικήτρια, με 1-0, από την έδρα της Παναχαϊκής. Αποτέλεσμα που φέρνει την Καλαμάτα στην κορυφή του Β' Ομίλου, στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Στο 11ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Έγινε ένα γέμισμα από τον Μορέιρα στην περιοχή, η άμυνα των γηπεδούχων απομάκρυνε, αλλά ασθενώς, με αποτέλεσμα η μπάλα να μείνει στα πόδια του Παμλίδη, που εκτέλεσε ωραία για το 0-1. Στο 33ο λεπτό η Καλαμάτα είχε μεγάλη φάση για να διευρύνει το προβάδισμά της, όταν ο Κολοβούρης έκανε κακή έξοδο σ' ένα γέμισμα και ο Στρούγγης δεν μπόρεσε με κεφαλιά από δύσκολη θέση να στείλει την μπάλα στην κενή εστίας της Παναχαϊκής. Πριν το ημίχρονο, δεν υπήρχε κάποια άλλη μεγάλη στιγμή για τις δύο ομάδες, με την Παναχαϊκή να διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι πάνω στον Καστεγιάνο, μετά από σφοδρή σύγκρουση που είχε με τον Στρούγγη μέσα στην περιοχή της Καλαμάτας στο 41ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος η Παναχαϊκή ήταν εκείνη που έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία μ' ένα ψιλοκρεμαστό σουτ του Λυμπεράκη στο 59ο λεπτό. Η αποβολή του Ουές για την Καλαμάτα με δεύτερη κίτρινη στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης άλλαξε τα δεδομένα του παιχνιδιού κι έδωσε τον αριθμητικό πλεονέκτημα στους γηπεδούχους. Η Παναχαϊκή πήρε τα ηνία του αγώνα όμως δυσκολευόταν αρκετά να βρει διαδρόμους προς την εστία της Καλαμάτας. Χρειάστηκε να φτάσει το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά και να ξεκινήσουν τα συνεχόμενα γεμίσματα, Όμως, η Καλαμάτα άντεξε στην πίεση και έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης, που της επιτρέπουν να βρεθεί στην κορυφή, περιμένοντας και το τι θα κάνει η Κηφισιά. Παραμένει 8η η Παναχαϊκή με 12 βαθμούς.

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Πανάγου, Μπαξεβάνος, Σμάλης (67′ Ρόβας), Λυμπεράκης (80′ Μασούρας), Καστεγιάνο (46′ Ελευθεριάδης), Κοζορώνης, Πολέτο, Λεσάι (57′ Σκόνδρας), Παπατόλιος, Μαδριγάλ.

Καλαμάτα (Σπανός): Κότσαρης, Ουές, Βαλεριάνος, Στρούγγης, Μπακαγιόκο, Μουστακόπουλος (66′ Βασιλαντωνόπουλος), Ντιγκινί, Παμλίδης (88′ Άλβες), Μόρσεϊ (66′ Τζανακάκης), Μορέιρα (82′ Τσελεπίδης), Κατάλντι (88′ Γρίβας).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ