Εξαιρετική η Κ19 της ΑΕΚ, νίκησε 2-0 τον Αsteras Aktor και θα μπορούσε και μεγαλύτερο σκορ. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ ποιοτικό αγωνιστικά και χαρακτηρίστηκε από μεγάλες χαμένες ευκαιρίες, με την ΑΕΚ να δημιουργεί και να χάνει τη συντριπτική πλειοψηφία από αυτές.
Η γηπεδούχος κυριάρχησε και τελικά δικαιώθηκε στο 45', όταν όλα έδειχναν ότι η λευκή ισοπαλία δεν θα άλλαζε πριν την ανάπαυλα. Ο Τάσος Κοντορουχάς έκανε το 1-0 στο 45' με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από φάση διαρκείας. Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη και στο β' μέρος και «κλείδωσε» τη νίκη στο 78' με γκολ του Δημήτρη Παπαζήση, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Λεονάρντο Μούτσα.
ΑΕΚ (Σοφιάν Σερφά): Μακρής, Ψυρόπουλος, Τσαραμανίδης, Χριστακόπουλος, Πρέκας, Μπέκος (61' Δ. Παπαζήσης) Μαρούτσης, Παλαιολόγου (74' Γεωργάτος) Ελέζι, Διαμαντόπουλος, Κοντορουχάς (68' Μούτσα).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!