Στη διάρκεια ομιλίας του, την Κυριακή, ο αρχηγός του Σώματος Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης (IRGC) υποστράτηγος Hossein Salami σημείωσε, σύμφωνα με το πρακτορείο baha, ότι το Ισραήλ θα πληρώσει «βαρύ τίμημα» για την εισβολή στο έδαφος της Συρίας μετά την πρόσφατη ανατροπή του καθεστώτος Άσαντ.
Σχολιάζοντας την παρουσία της Τεχεράνης στη Συρία, ο Salami επέμεινε ότι οι ιρανικές δυνάμεις δεν πήγαν εκεί για να «προσαρτήσουν ένα τμήμα του εδάφους της Συρίας» ούτε για να το καταστήσουν «πεδίο για τα φιλόδοξα συμφέροντά μας».
Προηγουμένως, το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (SOHR) ανέφερε ότι πρόσφατα το Ισραήλ εκτόξευσε 61 πυραύλους σε όλη τη χώρα
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

