Την ανάγκη να... ευχαριστήσει την ΑΕΚ για το ενδιαφέρον που έδειξε να τον αποκτήσει, είχε ο Ρόμπεν Πουλίδο. Ο κεντρικός αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης απασχόλησε την ΑΕΚ και ο ίδιος με δηλώσεις του στη MARCA είπε: «Είμαι ευγνώμων στην ΑΕΚ για το ενδιαφέρον που έδειξε να με αποκτήσει. Ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε εξαιρετική δουλειά στη Σεβίλλη και τις ακαδημίες της. Παίζει πάντα επιθετικά. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που θέλει να κατακτά όλους τους τίτλους, όπως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης ή η Μπαρτσελόνα στην Ισπανία, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης είναι ένας μικρομεσαίος σύλλογος, όπως η Χετάφε».
Στη συνέχεια, ο 32χρονος αμυντικός αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα του. «Είναι δύσκολο να είσαι μακριά από την οικογένειά σου στην Ισπανία, αλλά είμαστε επαγγελματίες. Όμως οι μήνες περνούν γρήγορα από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούνιο. Προφανώς κάθε παίκτης θέλει να αγωνίζεται στη χώρα του και να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του, αλλά και η εμπειρία στο εξωτερικό είναι καλή και μαθαίνεις από αυτή. Το καλοκαίρι θα μιλήσω με τον μάνατζέρ μου και θα αποφασίσουμε».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Δεν πήραμε αυτόν τον παιχταρά , και πήραμε το "παλτό" από την Μαδρίτη ;;; Τόσο "πάτο" τελικά ;;;
Λιγος..... Εχουνε ωραιο τερματοφυλακα που μενει ελευθερος λογικα μας τον προλαβε ο Μαρινακης....
Αν θες να γλυψεις Γλυψε ένα Μαγκνουμ... Αυτές οι συγκρίσεις με τη Μπαρτσα πολυ τις γουστάρω!