Με όρια για τη συμμετοχή τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Παρισιού που θα διεξαχθεί 4-6 Μαρτίου αλλά και καταπληκτικές εμφανίσεις έκλεισε η πρώτη φετινή ημερίδα Α-Γ, Π-Κ κλειστού στίβου του ΣΕΓΑΣ. Οι αθλητές της ΑΕΚ που αγωνίστηκαν κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και έδειξαν ότι η συνέχεια θα είναι εξίσου επιτυχημένη για το τμήμα.
Πιο συγκεκριμένα Η Έλενα Καφούρου που κατέβηκε σε δύο αγωνίσματα ήρθε πρώτη και στα δύο. Στο άλμα η νεαρή αθλήτρια «πέταξε» στα 6.40μ. Ενώ την πρωτιά κατέλαβε και στο αγώνισμα των 60μ. με 7.79μ. Έτσι έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό της Γαλλίας.
Όσον αφορά την Βούλα Παπαχρήστου στάθηκε άτυχη και δεν κατάφερε να διακριθεί με όλα της τα άλματα να είναι άκυρα. Ενώ η Αφροδίτη Σκαφίδα με 4.10 στο ύψος ήταν πρώτη.
Και στους άνδρες όμως η ΑΕΚ είχε πρωταγωνιστικό ρόλο αφού ο Δημήτρης Παπασπύρου κατέλαβε την πρώτη θέση στην σφαιροβολία με βολή στα 16.21μ. Στο ίδιο αγώνισμα αγωνίστηκε και ο Μενέλαος Αντωνίου ο οποίος πήρε την τρίτη θέση.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

mpravo ta koritsia mas