Στην ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης, 2-1 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο "Σαν Μαμές", ο Κιλιάν Εμπαπέ έχασε ευκαιρίες να σκοράρει, με κορυφαία όλων το χαμένο πέναλτι στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου.
Ο Κάρλο Αντσελότι παραδέχθηκε ότι ο Γάλλος επιθετικός δεν έχει εμφανίσει, μέχρι στιγμής, ούτε το 1%, από όσα έδειξε στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά φρόντισε να τον στηρίξει.
Όπως τόνισε ο Ιταλός προπονητής: "Ναι χάθηκε ένα πέναλτι, αλλά δεν είναι σωστό να κρίνω το παιχνίδι ενός παίκτη με βάση μόνο ένα πέναλτι, που άλλοτε ευστοχείς κι άλλοτε δεν τα καταφέρνεις.
Προφανώς είναι απογοητευμένος, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Δεν έχουμε δει ούτε το 1% του Κιλιάν που θαυμάσαμε στην Παρί. Δεν είναι στα καλύτερά του, αλλά πρέπει να του δώσουμε χρόνο να προσαρμοστεί. Έχει πετύχει 10 γκολ και προσπαθεί να πάει καλύτερα. Είμαι σίγουρος πως στη συνέχεια θα δείξει ποιος πραγματικά είναι και τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!