Quantcast
NEWS
5 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γερά για την πρόκριση!

Τον Άρη στο Χαριλάου αντιμετωπίζει στις 19:30 η ΑΕΚ που θέλει να κλειδώσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος (Cosmote Sport 1 HD - aek365) - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ

Τέσσερις ημέρες μετά τη σαρωτική επικράτηση επι του Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια για το πρωτάθλημα, η ΑΕΚ… συναντά και πάλι τον ίδιο αντίπαλο, αυτή τη φορά για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. Η Ένωση, έχοντας παρακαταθήκη το 1-0 του πρώτου αγώνα με το γκολ του Αντονί Μαρσιάλ, καταβαίνει στο Χαριλάου με στόχο να κλειδώσει την πρόκριση στα προημιτελικά και να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Είναι δεδομένο πως ο πληγωμένος Άρης, θα επιχειρήσει απόψε να βγάλει αντίδραση έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του με δεδομένο πως η τιμωρία της ΔΕΑΒ τελικά πήρε… αναστολή εκτέλεσης. Αυτό σημαίνει πως η αποψινή μάχη θα έχει αυξημένες απαιτήσεις και προφανώς το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που προηγήθηκε. Η ΑΕΚ, πρέπει να εμφανιστεί απόλυτα συγκεντρωμένη και αποφασισμένη για να πάρει αυτό που θέλει, με τον Ματίας Αλμέιδα να επισημαίνει στους ποδοσφαιριστές του τις ημέρες που μεσολάβησαν την σημαντικότητα του αγώνα αλλά και τους κινδύνους που υπάρχουν.

Από εκεί και πέρα στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο προπονητής έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του συμπεριλαμβανομένου και του Λαμέλα - που εξέτισε το Σάββατο την κόκκινη κάρτα που είχε δεχτεί στο Καραϊσκάκη - αλλά και του Ελίασον που επιστρέφει σε αποστολή. Αυτό που μένει να δούμε είναι τις αρχικές επιλογές του Αλμέιδα και σε τι βαθμό θα είναι το rotation που θα κάνει αν και θεωρείται δεδομένο πως θα παρατάξει τη λεγόνενη «ενδεκάδα κυπέλλου» με τις γνωσές αλλαγές στη σύνθεση.

Ο Μπρινιόλι θα είναι σίγουρα κάτω από τα δοκάρια, ο Μήτογλου θα πάρει φανέλα βασικού όπως είχε συμβεί και στον πρώτο αγώνα, έχοντας δίπλα του έναν εκ των Μουκουντί ή Βίντα, ενώ στα άκρα παίζονται οι θέσεις, με τον Χατζισαφί να έχει ένα προβάδισμα για αριστερά από την στιγμή που ο Πήλιος έπαιξε 90λεπτο το Σαββατο και τον Οντουμπάτζο δεξιά να διεκδικεί τη θέση από τον Ρότα. Στον άξονα, ο Γιόνσον είναι φαβορί για να ξεκινήσει κόφτης καθώς ο Σιμάνσκι έτρεξε πολύ στο ματς πρωταθλήματος κι από εκεί και πέρα είναι ανοιχτό για το ποιοι θα χρησιμοποιηθούν στις άλλες δύο θέσεις του άξονα. Ερωτηματικό για παράδειγμα υπάρχει για το εάν θα διατηρηθεί ο Πινέδα στο αρχικό σχήμα ή εάν θα μείνει στον πάγκο, όπως και για το ποιος ή ποιοι από Περέιρα, Λιούμπισιτς, Λαμέλα και Μάνταλο, θα πάρουν φανέλα βασικού. Στα άκρα, δεν αποκλείεται η χρησιμοποίηση από την αρχή είτε του Κοϊτά είτε του Γκατσίνοβιτς είτε και των δύο μαζί με τον Ελίασον πάντως να επιστρέφει σε αποστολή την ώρα που διαθέσιμος είναι και ο Φερνάντες (ο Μαρσιάλ αναμένεται να πάρει κάποιες ανάσες), ενω στην κορυφή της επίθεσης το πιο πιθανό είναι να δούμε από την αρχή τον Πιερό.

Σαρωτική NOVI2K Προσφορά* Γνωριμίας




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ