Η ΑΕΚ πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονου του αγώνα με τον Άρη και τα δύο τέρματα είχαν ένα κοινό. Τόσο ο Αρόλντ Μουκουντί, όσο και ο Αντονί Μαρσιάλ, αμέσως αφού σκόραραν, έφυγαν για τον πάγκο. Έδειξαν τον Ματίας Αλμέιδα και τον αγκάλιασαν. Τους ακολούθησε και η υπόλοιπη ομάδα και έγιναν όλοι ένα κουβάρι. Πολύ όμορφες στιγμές που δείχνουν πόσο δεμένη είναι η ομάδα και πώς θέλει με τη συνολική προσπάθεια να ξεπεράσει το ματς στο Φάληρο και να κοιτάξει μπροστά. Να τονίσουμε ότι αμέσως το 2-0 σύσσωμο το γήπεδο φώναξε το όνομα του Ματίας ενώ σίγουρα το γεγονός ότι ο Μαρσιάλ, ο οποίος βρίσκεται κάποιους μήνες στην ομάδα, πήγε στον «Προφήτη» δείχνει πολλά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Ε λογικο, αφου επαιξαν ξυλο στο ημιχρονο στο καραισκακη, αυτοι που εριξαν τις περισσοτερες ετρεξαν στον προπονητη που τους υποστηριξε. Εσεις βλεπετε τυχαιο το γεγονος οτι Πινεδα,Βιντα και Μουκου εφτασαν πρωτοι ενω 2/3 δεν επαιξαν με οσφπ? Και πως εξηγειτε οτι ο Μουκου φτανει πρωτος εφοσον αυτος εβαλε το γκολ??? Τι κανει νιαου-νιαου..