Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Ο Παναθηναϊκός απέρριψε 27 εκατ. ευρώ για τον Ιωαννίδη το καλοκαίρι»

Τι αναφέρει Ιταλός δημοσιογράφος

Το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη είχε παίξει πολύ στο ρεπορτάζ ομάδων όπως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η Σαουθάμπτον και η Ίπσουιτς το περασμένο καλοκαίρι, με τον Παναθηναϊκό όμως να μην κάνει αποδεκτή καμία πρόταση για τον Έλληνα επιθετικό, που μάλιστα υπέγραψε πρόσφατα νέο συμβόλαιο.

Στο ενδιαφέρον της Σαουθάμπτον αναφέρθηκε ο έγκυρος δημοσιογράφος Νικολό Σίρα, με δημοσίευσή του στα social media. Συγκεκριμένα, ο Ιταλός έγραψε πως οι «πράσινοι» είχαν δεχτεί πρόταση ύψους 27 εκατομμυρίων ευρώ από το αγγλικό κλαμπ, την οποία και είχαν απορρίψει.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ