Η Ρεάλ παρατάχτηκε στο "Άνφιλντ" με απουσίες και με πίεση στην πλάτη της μετά από τις δύο ήττες που είχε υποστεί στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του Champions League αλλά η Λίβερπουλ δεν της... χαρίστηκε και την έβαλε σε μπελάδες όσον αφορά στην παρουσία της μέσα στις πρώτες 24 ομάδες της League Phase.
Ωστόσο, πέρα από την ήττα της με 2-0 στον αγγλικό βορρά, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι αποχώρησε από το Νησί με μπόλικη γκρίνια και λόγω της απογοητευτικής παρουσίας του Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος έχασε μάλιστα και την ευκαιρία να σκοράρει για τους μερένγκες με εκτέλεση πέναλτι.
""Το πέναλτι του Εμπαπέ είναι μια μεγάλη στιγμή στο ματς, αλλά μπορεί να συμβεί. Είναι υπέροχος παίκτης, αλλά η πίεση που έχει λόγω του πόσο καλός είναι τεράστια", τόνισε ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ με δηλώσεις του για τον δευτεραθλητή κόσμου με την εθνική Γαλλίας, ωστόσο υπάρχει ένα video που κάνει την εμφάνισή του στα social media το οποίο παρουσιάζει εντελώς διαφορετική τη σχέση των δύο παικτών.
Αυτό κυκλοφόρησε από το "CBS Sports" και δείχνει τους παίκτες της Ρεάλ στα αποδυτήρια του "Άνφιλντ" στο ημίχρονο, με το εν λόγω μέσο να υποστηρίζει ότι στο επίμαχο κομμάτι που κυκλοφόρησε, ο Μπέλινγκχαμ όχι μόνο κάνει πως δεν ακούει τον Εμπαπέ και πηγαίνει να μιλήσει με τον Ρίντιγκερ αλλά ζητάει επίσης από τον Μπραΐμ Ντίαθ να μη δίνει πάσα στον Γάλλο φορ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!