Την ανάγκη να απολογηθεί ένιωσε ο Γιάννης Μπουζούκης, επειδή σκόραρε σε βάρος της πρώην ομάδας του, του Παναθηναϊκού, ισοφαρίζοντας για λογαριασμό του Παναιτωλικού.
Μετά το ματς στο Αγρίνιο, ο νεαρός άσος δήλωσε: "Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι δεν ήθελα να πανηγυρίσω. Σέβομαι απεριόριστα τον Παναθηναϊκό, γιατί μου έχει προσφέρει πάρα πολλά πράγματα. Απλά ήταν ένας πανηγυρισμός της στιγμής.
Επειδή ήταν η οικογένειά μου και η γυναίκα μου στην κερκίδα, που μου έχουν σταθεί στα δύσκολα, πανηγύρισα. Θα ήθελα να ζητήσω, αν όχι συγγνώμη, να γνωρίζουν τον λόγο".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

