Ασταμάτητος μοιάζει ο Φραντζι Πιερό. Ο διεθνής σέντερ φορ της ΑΕΚ από την Αιτή, μετά το χατ-τρικ απέναντι στο Σαν Μααρτέν, σκόραρε ξανά αυτή την φορά απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο, στη νέα επικράτηση (3-0) της εθνικής του ομάδας. Ο Πιερό διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 70’, έφτασε τα 28 τέρματα με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα και βρίσκεται πλέον στην 4η θέση των σκόρερ όλων των εποχών μαζί με τους Γκόλμαν Πιερ και Γκι Σεντ-Βιλ.
Δειτε εδώ το γκολ του Πιερό.
Από εκεί και πέρα…
O Αλεξάντερ Κάλενς αγωνίστηκε βασικός και σε ολόκληρο το παιχνίδι του Περού στην Αργεντινή όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 1-0 από την αλμπισελέστε. Ήταν εξαιρετικός ως αριστερός στόπερ σε τριάδα.
Ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά ξεκίνησε βασικός στη νίκη (1-0) της Μαυριτανίας επι του Κάπε Βέρντε και αντικαταστάθηκε στις καθυστερήσεις.
Ο Θωμάς Στρακόσα αγωνίστηκε βασικός στην ήττα (1-2) της Εθνικής Αλβανίας από την Ουκρανία.
Ο Νικλας Ελίασον έμεινε στον πάγκο στη νίκη (6-0) της Σουηδίας επι του Αζερμπαιτζάν.
Θυμίζουμε πως οι δύο Έλληνες διεθνείς, Πέτρος Μάνταλος και Λάζαρος Ρότα έχουν ενσωματωθεί από χθες στα Σπάτα.
Ο Ορμπελίν Πινέδα δεν ήταν στο βασικό σχήμα του αγώνα του Μεξικού με την Ονδούρα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!