SPORTDAY
Οι δηλώσεις του εκπροσώπου του Χοσέ Κάρλος και οι πιθανότητες που συγκεντρώνει η περίπτωση του πελάτη του να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, είναι ένα από τα βασικά θέματα της εφημερίδας, με τον Ρίβα να μην αποκλείει το ενδεχόμενο, τονίζοντας ωστόσο πως πρόκειται για κάτι αρκετά δύσκολο, λόγω της επιθυμίας του παίκτη να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ισπανία. Από κει και πέρα, γίνεται λόγος και για την μεταγραφή του στόπερ, με την εφημερίδα να κάνει καταγραφεί όλων των χθεσινών διαπραγματεύσεων μεταξύ της ΑΕΚ και του Αστέρα για την μεταγραφή του Πουλίδο, τονίζοντας παράλληλα πως σε ενδεχόμενο «ναυάγιο», υπάρχουν έτοιμες λύσεις στις οποίες και θα στραφούν άμεσα. Αναφορά γίνεται και στο θέμα του Γεωργιάδη, που ναι μεν δεν υπάρχει κάποια σοβαρή εξέλιξη στο θέμα, ωστόσο, όπως τονίζεται, πολλά θα κριθούν μετά τον αγώνα του Πανσερραϊκού με τη Λάρισα. Όσον αφορά το θέμα του Μπάχα, αναφέρεται η σημερινή άφιξή του στη χώρα μας, ενώ φιλοξενούνται και οι δηλώσεις του Εντίνιο που σκιαγραφεί το προφίλ του Μαροκινού. Στα αγωνιστικά τώρα θέματα, η εφημερίδα στέκεται στη δοκιμή που έκανε χθες ο Μανόλο Χιμένεθ και έφερε για λίγο τον Ντιοπ στα στόπερ, επισημαίνοντας πως ίσως ο Σενεγαλέζος πάρει έναν νέο ρόλο στο γήπεδο, λόγω των πολλών απουσιών.
ΕΞΕΔΡΑ
Το προφίλ του Ναμπίλ Μπάχα... σκιαγραφεί η εφημερίδα, ανήμερα της άφιξης του Μαροκινού άσου στην Ελλάδα για να επικυρώσει την προφορική συμφωνία του με την ΑΕΚ. Εκεί, φιλοξενούνται οι δηλώσεις του Αρνάλντο Εντίνιο, όπου τον παρομοιάζει με τον Μπενζεμά, ενώ γίνεται αναφορά για όλο το story της υπόθεσης, με τους εκπροσώπους του να βρίσκονται ήδη στην χώρα μας από χθες το βράδυ. Στην υπόθεση στόπερ τώρα, η εφημερίδα τονίζει πως στην ΑΕΚ δεν έχουν εγκαταλείψει την περίπτωση του Πουλίδο, ωστόσο κοιτάνε και τις άλλες λύσεις που έχουν στα χέρια τους. Από κει και πέρα, η «Εξέδρα» αναφέρει πως στην ΑΕΚ προτάθηκε ο Σέρβερ Τζεπάροφ, με την περίπτωσή του όμως να μην προχωράει λόγω του ότι δεν διέθετε κοινοτικό διαβατήριο, ενώ αναφορά γίνεται και στα χθεσινά θέματα της προπόνησης, εκεί όπου ο Σάχα ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με την Ξάνθη, στέκεται στην παρουσία του Δημήτρη Κουτρομάνου, αλλά και στην υποδοχή με αγκαλιές του Σκόκο, μία μέρα μετά τα... γεννητούρια.
GOAL
Ο Ναμπίλ Μπάχα έρχεται απόψε στην Ελλάδα και η εφημερίδα κάνει μία παρουσίαση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της Ένωσης. Παράλληλα φιλοξενεί δηλώσεις του Χουάν Ραμόν Λόπεθ Ρουίθ, ο οποίος ήταν και ο τεχνικός που εισηγήθηκε το 2007 την μεταγραφή του Μαροκινού επιθετικού στη Μάλαγα. Από κει και πέρα, φιλοξενούνται οι δηλώσεις του Μπάχα στο aek365.gr αλλά και άλλες πτυχές του χαρακτήρα του και των αγωνιστικών προσόντων του. Από κει και πέρα, στα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα η εφημερίδα στέκεται στην περίπτωση του Γεωργιάδη, τονίζοντας πως στην ΑΕΚ είναι διατεθειμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους τη μεταγραφή του και είναι έτοιμοι να καταθέσουν νέα βελτιωμένη πρόταση στον Πανσερραϊκό, την τελευταία μέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Αναφορά γίνεται και για τον στόπερ, όπου στην Ένωση ψάχνουν έναν παίκτη που θα μπορέσει άμεσα να προσαρμοστεί με την ομάδα και μάλιστα χαρακτηρίζεται ως «κρυφός άσος», όλα αυτά όμως σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Πουλίδο. Τέλος, στα αγωνιστικά θέματα, γίνεται λόγος για τις σκέψεις του Ισπανού τεχνικού για το ματς με την Ξάνθη και κυρίως για την άμυνα που σκέφτεται να παρατάξει στο αυριανό παιχνίδι.
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Τα μεταγραφικά θέματα είναι σε πρώτο πλάνο στην εφημερίδα, η οποία προαναγγέλλει την αποψινή άφιξη του Ναμπίλ Μπάχα και φιλοξενεί τις δηλώσεις του στο aek365.gr, κάνει λόγο για τις διαπραγματεύσεις με τον Αστέρα Τρίπολης για τον Πουλίδο, με το θέμα του να τελειώνει είτε θετικά, είτε αρνητικά σήμερα, ενώ μιλάει και για τον στόπερ... έκπληξη της τελευταίες στιγμής, έναν παίκτη δηλαδή που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά εφόσον τελικά δεν προχωρήσει η μεταγραφή του Πουλίδο. Τέλος, κρατάει ακόμα ανοιχτό το θέμα του Γεωργιάδη, για τον οποίο τονίζεται ότι θέλει πολύ να έρθει ΑΕΚ και μέχρι τελευταία μέρα των μεταγραφών η Ένωση θα κάνει την προσπάθειά της για να βάλει το κερασάκι στην... τούρτα. Στα αγωνιστικά τώρα θέματα, η εφημερίδα κάνει λόγο για τις προθέσεις του Μανόλο Χιμένεθ να χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι με την Ξάνθη παίκτες από τις Ακαδημίες, ενώ αναφέρεται και στον Σάχα ο οποίος δείχνει να ξεπερνάει τον τραυματισμό του και να δίνει κανονικά το «παρών» στα Πηγάδια.
SCORE
Η άφιξη του Ναμπίλ Μπάχα είναι και εδώ το βασικό θέμα της εφημερίδας η οποία φιλοξενεί δηλώσεις του παίκτη του ΠΑΟΚ, Ελ Ζάρ, όπου τονίζει πως ο Μαροκινός επιθετικός είναι ένας «ψυχρός εκτελεστής» και μπορεί να κάνει τη... διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Για το θέμα του στόπερ η Score μιλάει για τις επαφές με τον Πουλίδο και τονίζει πως αν δεν προχωρήσει η περίπτωσή του, τότε η ΑΕΚ θα στραφεί σε δύο έτοιμες λύσεις που αναμένεται να «κλείσουν» εντός 48ωρών. Από κει και πέρα, η εφημερίδα στέκεται στην σημερινή παρουσία του Σταύρου Αδαμίδη στη Βουλή, εκεί όπου ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα ενημερώσει όλο το Κοινοβούλιο, παρουσία του Γιάννη Βούρου, για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και θα ζητήσει τη στήριξη των κομμάτων. Αναφορά βεβαίως γίνεται και στο θέμα που εξελίχθηκε χθες στις δικαστικές αίθουσες του αθλητικού Δικαστή, με την ΑΕΚ να κερδίζει... πανηγυρικά την αθώωσή της, για τα όσα της καταλόγιζαν και να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό με κόσμο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
shmera 28.01.2011 apologithike h PAE GAY ston armodio eisagelea KYRIO KYRIO BAGELH MARINAKH gia tis ripseis elafron antikimenon wpos sokolatakia garidakia mastixes kalameles klp, stom agwna kypelou me ton PAOK, h DIKIGOROS TOU OLYMPIAKOU KYRIA KYRIA GAGATSH , kata tin apologia ths eipe oi ripseis gynane gia na glykathoune ta pedakia pou briskwntan mesa gia na mazeuoune tis mpales, aposafinistike apo to dikastirio enoxes gia ta paratragouda tis eglhmatikes energeies kai ksylodarmo, eine oi kameres kai ta douvaria pou yparxoune stin fysouna, o eisageleas den ide tpt opote eine akyrh h kathgoria,ws ek toutou, apofasistike oi katikoi tis thessalonikhs, oso diastima tha briskete o olympiakos ekei na eine kleismenoi sta spitia tous, apagwreuwntai austira oi metakiniseis xwris logo, OI PARABATES TIMOROUNTAI AUSTHRA.
meta kai to xtesino fiasko tis eisageleias athinwn,kai me apofasei tis deuterobathmias epitrophs tis EPO kai SUPERLING apofasistike, apo tin stigmh pou o OLYMPIAKOS tha ksekinish apo tin athina me proorismo tin THESSALONIKH kai to gypaido tis toumpas, apagwreuetai o kosmos na kinite stous dromous xwris logo,oloi oi katikoi tis thessalonikhs kai ton perixorwn tha prepei na eine kleismenoi sta spitia tous.stous dromous tha kinite mono to poulman pou tha metaferei tous gaydes, oi parabates tha TIMWROUNTAI.
ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ... ΝΤΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΥΡΩΣΤΟΥΣ ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΟΠΩΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΕΝΑΣ ΓΑΥΡΟΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΣΕ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΟ, ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΙ. ΑΝΤΙΛΑΜΑΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ. Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ..ΤΥΠΟΥ ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗ ΚΛΠ... ΑΓΝΟΩ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ Η ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΛΕΦΤΑ? ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΠΕΙΙΣΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΧΙΛΙΑΔΩ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΤΡΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.. ΕΡΧΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΤΟΝ κ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΠΟΥ Η ΤΥΧΗ ΤΑ ΕΦΕΡΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΛΟΥΤΗ, ΘΑΡΡΕΙ ΠΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΟΣ? ΘΑΡΡΕΙ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Υ[ΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΖΕΙ? Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑΝ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΕΝΑΝ ΠΙΣΩ. ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΟΙΣΜΟΙ Η ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΕΚ. ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΦΕΡΡΑΡΙ ΣΤΟ ΓΑΡΑΖ ΤΟΥ ΤΟ
ΑΕΡΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ. ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ Μ ΑΥΤΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΙΑ ΤΟΣΗ ΣΚΕΨΗ? ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ Η ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΣ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΜΠΟΔΙΟ? ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ Η ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ? ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ? ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝ Η ΑΕΚ ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΚΑΤΟ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ? ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΣ κ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ? ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ 50-60 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΨΙΧΟΥΛΑ, ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ, ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ Η ΜΟΡΦΩΣΗ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ Η ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.!! Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ κ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΑΓΝΩΣΤΕ ΠΛΟΥΣΙΕ ΑΕΚΤΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΑ ΚΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Ως ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙΤΕ ΔΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΣΤΗ ΠΑ. ΣΟΥΜΕΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ ΑΥΤΑ. ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΙ ΣΑΣ.
Από καιρό τώρα παρατηρώ κάτι στην καθημερινή ανάλυση του αθλητικού τύπου που κάνετε και επειδή αυτό επαναλμβάνεται θέλω να το σχολιάσω. Οι δάσκαλοι μας τότε που μας μάθαιναν καλά Ελληνικά μας έκαναν προσεκτικούς να μην χρησιμοποιούμε κατ' επανάληψη την ίδια φράση στο ίδιο κείμενο, γιατί αυτό θα ήταν λόγος κακού βαθμού, ενεξάρτητα της ουσία του κειμένου μας. Σήμερα διάβασα πέντε φορές το απο κει και πέρα. Άλλες πολύ περισσότερες. Εύχομαι με τον καιρό να βελτιωθείτε ακόμα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ περισσότερο. Με τι ασχολούμαι τώρα κι εγώ.....εδώ η ομάδα χάνεται.... λυπηθείτε όμως και την Ελληνική γλώσσα που και αυτή σβήνει. Ευχαριστώ.
MAGKES THN EKANE PSES KAI O NAYTI TOU ari ELYSE TO SYMBOLAIO TOY .. KALOS PAIXTHS GIA TA XAF AN KAI LIGO O XARAKTHRAS TOY EXOYME AKOYSEI DIAFORA. THN GMWMH SAS THELW...
paixtaras!!einai anamesa sta 2,3 kalitera amintika xaf tou protathlimatos.....makari na ton pername ean efevge kapios apo tous idi iparxontes aliws den exei noima....sigoura me ton xaraktira tou tha ipirxe provlima alla mesa sto gipedo einai skilos kai tha ekane apistefto tridimo me tous mako mitsel.....an figei o gentzoglou isws kinithei gia ton nafti....
antrea koita na deis pou sths epomenes wres tha skasei thema me ton Nauth . o adamidhs metagrafes kanei apo to site edw to 365.to pisteuw plewn xaxaxaxa einai eleyteros mwre kai apo to palikaraki ton gentzollou kalytera kserei thn thesei poio neyrikos kai den exei to noutou na ftoiaxnei sunexeia to malitoy ..pows kapoioi sthn AEK giati apla den exei malia xaxxaxxaxaxaxxaxaxaxa
οτι κανει ο μανολο με τις γνωριμιες του,γιατι αν περιμεναμε απο το ψαρρα και απο το χασοδικη,το πολυ πολυ να περναμε τον τριτο ξαδερφο του καραμπελα...