Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιώντας για την κακοκαιρία που θα αρχίσει να επηρεάζει έντονα αρκετές περιοχές της χώρας από σήμερα μέχρι τουλάχιστον και την Τετάρτη (13/11).
Μάλιστα αναμένεται σε αρκετές περιοχής έντονη βροχή.
Χαρακτηριστική είναι και η σημερινή ανάρτηση του μετεωρολόγου του Aplha και του Weather2Go.gr, Γιώργου Τσατραφύλλια ο οποίος μέσω Facebook έθεσε σε επιφυλακή συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδα όπου αναμένεται να δεχθούν σημαντικά ύψη βροχής.
Συγκεκριμένα ο Γιώργος Τσατραφύλλιας αναφέρει: «Καλημέρα! Λίγο την προσοχή σας… Οι περιοχές, πρωτίστως Ζάκυνθος, Κεφαλονιά-Ιθάκη και δευτερευόντως Λευκάδα, Αχαϊα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία δίνουν σήμα για μεγάλα ύψη βροχής το επόμενο 48ωρο».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

