Έξω από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας βρέθηκε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, όπου έκαναν κατάληψη εποχικοί πυροσβέστες.
Νωρίτερα σημειώθηκε χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, αλλά και χρήση του υδροφόρου οχήματος της ΕΛ.ΑΣ., ενώ η Λεωφόρος Κηφισίας έκλεισε για λίγη ώρα.
Η κ. Κωνσταντοπούλου, καταγγέλλει μάλιστα ότι δέχθηκε και η ίδια χτυπήματα από τους αστυνομικούς και ότι δεν της επιτρέπουν να δει εποχικούς πυροσβέστες τους οποίους εκπροσωπεί με την ιδιότητα της δικηγόρου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

