Βίαια επεισόδια σημειώνονται αυτήν την ώρα στο υπουργείου Πολιτικής Προστασίας όπου βρίσκονται εποχικοί πυροσβέστες από το μεσημέρι της Πέμπτη (31/10) και δηλώνουν πως δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν το κτήριο εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.
Δυνάμεις των ΜΑΤ εισέβαλαν στο κτήριο προκειμένου να τους απομακρύνουν μετά την λήξη της διορίας που είχαν δώσει για εκκένωση και ακολούθησαν επεισόδια με ρίψη χημικών και δακρυγόνων.
Παράλληλα, ένταση επικρατεί και εξωτερικά του κτηρίου όπου περίπου 200 άτομα έχουν κλείσει την Κηφισίας και στα δύο ρεύματα και πετούν αντικείμενα στους αστυνομικούς. Στα επεισόδια τραυματίστηκε ένας εποχικός πυροσβέστης ο οποίος παρελήφθη από το ΕΚΑΒ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!




















































Ξεφτίλες μπάτσοι... Πίσω απο τα κράνη και τα γκλόπ κρύβονται ανθρωπόμορφα κτήνη χωρίς @@.
Αλήθεια πού είσασταν όταν διέσχισαν ΟΛΗ την Ελλάδα οι νεοναζί Κροάτες που έσφαξαν το Μιχάλη μας ρε ρεμάλια μπάτσοι?
Μιλάμε για την χειρότερη πάστα ανθρώπων ντυμένη με τον μανδύα της καταστολής. Τα δίποδα αυτά δεν ενδιαφέρονται για τους ανθρώπους που έχουν απέναντι ούτε για τα αιτήματα τους κ ποτέ δεν έχουν πάρει το μέρος κανενός παρά μόνο "ακούνε εντολές" . Η πραγματικότητα όμως είναι ότι απλά βγάζουν τα ψυχολογικά τους σε όποιον έχουν απέναντι τους, μόνο όταν φοράνε την πανοπλία τους έτσι..