Φύλλο αγώνα, Παρατηρητές και ΔΕΑΒ έχουν καταγράψει τα αίσχη του Ραζβάν Λουτσέσκου στη Νέα Φιλαδέλφεια και πλέον αναμένεται να παραπεμφθεί με τον… μισό ΚΑΠ και όχι μόνο. Προφανώς, το να μείνει και πάλι ατιμώρητος ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ που χθες ξεπέρασε τον εαυτό του θα είναι εγκληματικό και κανείς δεν ξέρει που θα φτάσει την επόμενη φορά.
Συμφωνα με το ρεπορτάζ του dikisports.blogspot, με την βοήθεια του 4ου διαιτητή Φώτη Πολυχρόνη, ο Σλοβένος διαιτητής του ντέρμπι των Δικεφάλων Ράντε Ομπρένοβιτς έγραψε στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι για τη λογομαχία του προπονητή του ΠΑΟΚ με τον συνεργάτη του Αλμέιδα.
Μάλιστα αναφέρει ότι ο Λουτσέσκου και ο Βέγκα Ντάνιελ ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση, λεκτική και σωματική (σπρώχτηκαν).
Αυτό συνεχίστηκε και μέσα στη φυσούνα και στον χώρο των αποδυτηρίων, αναφέρει ο Σλοβένος ρέφερι στο φ.α.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ .... ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ..........Ο ΑΝΤΡΕ ΣΙΜΟΕΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ....!!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΤΟ 2 0 1 8 ?????????????? ΕΕΕΕΕΕΕ???????????
Η συμπεριφορά γενικώς του παοκ δείχνει πόσο μικρή ομάδα είναι. Ο χαμένος ρώσος με τηλεδιάσκεψη στηρζει τον κλεφτοκοτά και πουλάει μαγκιά στον Ηλιόπουλο. Αν τα είχε κάνει αυτά ο ΑΛΜΕΙΔΑ στην τούμπα θα είχε απελαθεί από την Ελλάδα σήμερα. Ο Ρουμάνος εδώ και 6 χρόνια ξεφτιλίζει με τις δηλώσεις του και τις πράξεις του το πρωτάθλημα που του δίνει το παντεσπάνι του και δεν του έχουνε ακουμπήσει τρίχα. Όπλα έχουνε βγάλει , τραμπουκισμοί από στελέχη της ομάδας και για όλα φταίει η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΕΚ που ελέγχει την ΕΠΟ και θα έπερνε το περσινό πρωτάθλημα αέρα . Εμάς κλέψανε το κύπελλο στον Βόλο με 2 μέτρα οφσαιτ και μιλάνε αυτοί για κλέψιμο. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι και άτομα σαν τον Ρουμάνο πρέπει να μην ασχολούνται. ΕΛΕΟΣ.
Θα τον κλασουν το ριπαπα παλι παιδιά μην τσιμπάτε , αυτός μόνο 4αρες θέλει αυτή είναι τιμωρία να βράζει στο ζουμί του
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΚΗ!
ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΜΕΣΑ...ΜΑΣ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΩΡΑ...ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΧΑΡΕΣ...ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ...!!!
σιγά μην τιμωρηθεί ο συγκεκριμένος.. αν ήταν ο αλμέιδα θα είχε τιμωρηθεί θα τους ζητούσαν και τα ρέστα.
Αυτος εχει βαλει σκοπο της ζωης του να χωρισει την ελλαδα στα δυο δεν εξηγειτε αλλιως! εχει βρει μια καραμελα εδω και χρονια και την εχει κανει πιπιλα! δεν λεει ομως οτι κοιμηθηκε με -5 και χωρις κοσμο και στις 3 τα ξημερωματα,,ουτε καν να ξημερωσει δεν περιμεναν! ξυπνησε με +5 και κοσμο! δεν εχει μιλησει ποτε για εναν τελικο κυπελου παρωδια που πηραν το κυπελο με 3 μετρα οφσαιντ!!! ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!!
Τι να μιλήσει βρε αδερφέ? Εδώ είχε απαίτηση να πάρει πρωτάθλημα με γκολ οφ σάηντ κι επειδή δεν του έγινε το χατίρι μας τα έχει κάνει ζέπελιν εδώ και 6,5 χρόνια. Έχουν σφυριχτεί από τότε ένα κάρο ανάλογες φάσεις ως οφ σάηντ, και μάλιστα σε μεγάλες διοργανώσεις και πρωταθλήματα και αυτός βιάζει την αλήθεια συστηματικά. Δεν μιλάμε καν για αμφισβητούμενη φάση, είναι ξεκάθαρη, που και αμφιβητούμενη όντως να ήταν, 6,5 χρόνια μετά ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα το είχε ξεπεράσει και θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ είχε προχωρήσει με την ζωή του. Κι ένα από κάτω κι ένας ολόκληρος ασπρόμαυρος οργανισμός που του βαράει παλαμάκια ενώ οι "αντικειμενικοί" σφυρίζουν αδιάφορα. Εδώ, όπως είπες κι εσύ πολύ σωστά, μας στερήθηκε το 2017 η δυνατότητα να διεκδικήσουμε έναν τίτλο από ένα ξεκάθαρα πιστόλιασμα του επόπτη κι εμείς ασχοληθήκαμε μιάμιση ημέρα και προχωρήσαμε με την ζωή μας και την ομάδα μας. Αυτός τον χαβά του. Πάντα με 10 φουσκωτούς τριγύρω του βέβαια. Θα γίνει κάποια χοντράδα κάποια στιγμή με τον επικίνδυνο και θα ξυπνήσουν οι "αντικειμενικοί" αναλύοντας τα αίτια και τις αφορμές ξέρω γω.
Τώρα ανεβαίνει ο Γκαγκατσης να τον τιμωρήσει
Δεν τιμωρήθηκε τα προηγούμενα χρόνια που υπήρχε και μια σχετική κανονικότητα ρε παιδιά. Στα αλήθεια πιστεύετε ότι θα φάει κάποια ουσιαστική τιμωρία με το καθεστώς που υπάρχει αυτή την στιγμή? Ακόμα και τυπικό πρόστιμο θα είναι έκπληξη. Είναι σαν αυτό που περιμέναμε πριν από δυο βδομάδες να επιπλήξει με την κριτική του ο Λανουά τον Ποιμενίδη και να τιμωρηθεί, και όχι αυτό δεν έγινε, τον αποθέωσαν κι από πάνω. Δεν χρειάζεται να κάνουμε τους αφελείς.
Κ ατιμωρητος να μείνει δε θα πέσουμε απ τα σύννεφα..
Κάνουν κουμάντο..
Εμείς πρέπει τέτοια ματς να τα καθαρίζουμε ότι κ αν γίνεται..
Εδώ εμφανίστηκε ο εξαφανισμενος πρόεδρος να τον στηρίξει μπας κ τον τιμωρηθούν από λάθος!!!
Εδώ είμαστε, θα τιμωρηθεί με μια αγωνιστική, και με έφεση θα γίνει χρηματικο πρόστιμο..