Το πρώτο σχόλιο του άμεσου συνεργάτη του Ραζβάν Λουτσέσκου, Παντελή Κωνσταντινίδη, για το 1-1 του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ στην OPAP Arena.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Το παιχνίδι ήταν αυτό που φανταζόμασταν. Όχι ιδιαίτερα ποιοτικό, αλλά πολύ δυνατό με μονομαχίες. Οι παίκτες έδωσαν το 100% και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.
Σταθήκαμε καλά στο αμυντικό κομμάτι, όταν είχαμε τη μπάλα προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Ήρθε το γκολ με τον Μπάμπα από στημένη φάση, θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε φάσεις που φτιάξαμε, αλλά δεν κάναμε καλή επιλογή στην τελική πάσα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!