Quantcast
NEWS
34 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ανακοίνωση του συνδέσμου «DEFENDERS»

ΑΦΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ & ΒΑΛΤΕ ΠΩΛΕΙΤΑΙ!!!

Η προχθεσινή τραγική εμφάνιση της ποδοσφαιρικής ομάδας, που διέσυρε το όνομα και την ιστορία της Α.Ε.Κ. ήταν η σταγόνα στο ποτήρι που ξεχείλισε σε αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο χρόνο στην ομάδα μας, που δυστυχώς σήμερα βρίσκεται στο έσχατο σημείο απαξίωσης στην σύγχρονη ιστορία της.

Οι δικαιολογίες τελείωσαν για όλους!!!

Δεν υπάρχουν μέτοχοι, δεν υπάρχει πρόεδρος, δεν υπάρχουν μεγάλοι σε αξία παίκτες, δεν υπάρχει ο οργανωμένος και ανοργάνωτος κόσμος που έστειλε σπίτι τους, Ζαφειρόπουλους, Σκλαβενίτηδες, Ψωμιάδηδες, Τροχανάδες και λοιπούς γνωστούς και μη εξαιρετέους και το κυριότερο δεν υπάρχει το γήπεδό μας, επειδή το 2005 αυτοί που σήμερα κόπτονται δήθεν γι αυτό, έκαναν την μεγαλύτερη προδοσία του αιώνα για χάρη του Ντεμοτεχνείου!!!

Το μόνο προφανώς σημαντικό που διαθέτει σήμερα, είναι κατά γενική ομολογία η ποδοσφαιρική αξία του προπονητή της κ. Μανόλο Χιμένεθ, εάν φυσικά στο τέλος δεν αυτομολήσει κι αυτός για κάποιες άλλες πολιτείες...

Σήμερα το μόνο που κάνει η έκπτωτη στην συνείδηση του κόσμου διοίκηση της Α.Ε.Κ., είναι να ξεπουλά άμεσα ή τεχνηέντως, τα κύρια περιουσιακά στοιχεία της ομάδας, (βλ.Τζεμπούρ) να αυξάνει την μαύρη τρύπα του χρέους της και να μικραίνει μέρα με την ημέρα την ποδοσφαιρική της αξία, με παίκτες δανεικούς από τα αζήτητα όλης της υδρογείου!!

Κύριοι μέτοχοι - αμέτοχοι της διοίκησης, για εμάς δικαιολογίες πλέον δεν υπάρχουν. Αν διαθέτετε την στοιχειώδη ευθιξία που επιβάλει η ιστορία της Α.Ε.Κ. σας καλούμε εδώ και τώρα να κάνετε πράξη αυτό που σας ζητήσαμε μερικούς μήνες πριν και κωφεύσατε!!!

Αφού αποδείξατε σε όλους ότι δεν μπορείτε, πληρώστε τα χρέη που και εσείς δημιουργήσατε και βάλτε επιτέλους ΠΩΛΕΙΤΑΙ!!!

ΥΓ. Πόσο χειρότερα μπορεί να φθάσει η Α.Ε.Κ. χωρίς εσάς??

Υ.Γ. 1.- Καλούμε όλο τον οργανωμένο και ανοργάνωτο κόσμο της Α.Ε.Κ. σε Πανενωσίτικο Συναγερμό, για να διώξουμε από την ομάδα μας, όλους αυτούς που την οδήγησαν στην σημερινή της απαξιωτική θέση.

Υ.Γ. 2.- Για το μπάσκετ την ευθύνη είχε ο Φιλίππου, ύστερα την είχε ο κόσμος, μήπως ήρθε η ώρα να την πληρώσει ο κυρίως υπεύθυνος ??

DEFENDERS OF THE QUEEN

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ