Με ανακοίνωσή της, οι οργανωμένοι οπαδοί της Ρόμα ενημέρωσαν πως η Curva Sud θα παραμείνει άδεια, στο πρώτο μισάωρο του αγώνα με την Ουντινέζε, την Κυριακή στο "Ολίμπικο".
Με αυτό τον τρόπο, οι οργανωμένοι οπαδοί εκφράζουν την οργή τους, για την απόφαση της διοίκησης να απομακρύνει τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι, από τη τεχνική ηγεσία.
Στη θέση του, ανέλαβε ο Ιβάν Γιούριτς, με τους οργανωμένους να σχεδιάζουν να μποϊκοτάρουν το ντεμπούτο του Κροάτη στον πάγκο της Ρόμα.
Η ανακοίνωση των οργανωμένων:
"Έφτασε η στιγμή να ακουστεί η φωνή μας. Η Curva Sud καλεί τους όλους τους οπαδούς από κάθε τομέα του γηπέδου να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία, η οποία προβλέπει ότι η ολόκληρη η Curva Sud θα παραμείνει εκτός γηπέδου για το πρώτο μισάωρο του αγώνα (με την Ουντινέζε)".
Roma ultras have announced they will stage a protest against the decision to sack coach Daniele De Rossi, boycotting Ivan Juric’s debut https://t.co/38RBGBacZE #ASRoma #SerieA #Calcio #SerieAEnilive
— Football Italia (@footballitalia) September 19, 2024
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!