Αρκετές ειδήσεις έβγαλε η σημερινή συνέντευξη Τύπου του Πεπ Γκουαρδιόλα για το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπρέντφορντ, το οποίο θα λάβει χώρα το Σάββατο (14/09-17:00). Ο Καταλανός τεχνικός αρχικά αποκάλυψε πως ο Νέιθα Ακέ τελικά αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.
Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός είχε τραυματιστεί και αποχωρήσει με φορείο στον αγώνα της πατρίδας κόντρα στην Γερμανία για το Nations League και τελικά θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός δράσης μέχρι και την επόμενη διακοπή των εθνικών ομάδων τον Οκτώβριο, δηλαδή για περίπου ένα μήνα.
Ο Καταλανός τεχνικός εμφανίστηκε επιφυλακτικός σχετικά με την συμμετοχή του Έρλινγκ Χάαλαντ στο παιχνίδι με τις «μέλισσες», αφού εκείνος και η οικογένειά του πενθούν για την απώλεια ενός προσφιλούς τους προσώπου και δεν κανείς δεν ξέρει ακόμη αν εκείνος θα είναι έτοιμος, περισσότερο πνευματικά για να αγωνιστεί.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

