Πριν από λίγες μέρες, ενόψει του αγώνα της Ιρλανδίας με την Ελλάδα, ο Κουίβιν Κέλεχερ έστειλε μήνυμα αποχώρησης από τη Λίβερπουλ, λέγοντας πως "το έκανα ξεκάθαρο τα τελευταία χρόνια πως θέλω να φύγω και να είμαι ο Νο 1, παίζοντας κάθε εβδομάδα. Ο σύλλογος πήρε την απόφασή του να αποκτήσει άλλο τερματοφύλακα και βλέποντας την κατάσταση από έξω, φαίνεται πως αποφάσισαν να πάνε προς μία άλλη κατεύθυνση".
Τα λεγόμενα του Ιρλανδού τερματοφύλακα κλήθηκε να σχολιάσει ο Άρνε Σλοτ, με τον Ολλανδό να ξεκαθαρίζει ότι ο Άλισον έχει... καπαρώσει τη θέση του βασικού τερματοφύλακα.
Σε συνέντευξη Τύπου, για τον αγώνα με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ο προπονητής της Λίβερπουλ τόνισε: "Θα ανησυχούσα αν ένας παίκτης έβγαινε και έλεγε "δεν με ενδιαφέρει για το αν θα παίζω στην πρώτη ομάδα, μου αρέσει τόσο πολύ στον πάγκο και θέλω να μείνω εδώ για το υπόλοιπο της ζωής μου". Αυτή θα ήταν η μεγαλύτερη ανησυχία για μένα.
Είναι φυσιολογικό ότι θέλουν να παίζουν αλλά είναι επίσης λογικό και ένας μεγάλος σύλλογος όπως αυτός -που προσπαθεί να διεκδικεί τρόπαια- να έχει περισσότερους από 11 παίκτες.
Η Λίβερπουλ είναι ένα καλό μέρος για να βρίσκεσαι. Ο Κουίβιν το έχει δείξει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια αλλά και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας πως είναι έτοιμος κάθε φορά που τον χρειαζόμαστε.
Είναι καλό που θέλει να παίζει και ποιος ξέρει, ίσως παίξει για εμάς στο μέλλον. Αλλά αυτή τη στιγμή είναι αρκετά ξεκάθαρο πως ο Άλισον είναι το Νο 1".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

