Η Σέρο Πορτένο του Μανόλο Χιμένεθ υποδέχτηκε την Σπορτίβο Τρινιντένσε, για το πρωτάθλημα Παραγουάης, και γκέλαρε, καθώς έφερε 1-1.
Με τη λήξη της αναμέτρησης, οπαδοί της Σέρο Πορτένο ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες και ο Ισπανός πρώην προπονητής της ΑΕΚ απάντησε, στέλνοντας φιλιά στην εξέδρα.
Αργότερα, σε συνέντευξη Τύπου, ο Μανόλο Χιμένεθ ισχυρίστηκε ότι τα φιλιά πήγαιναν "... σε μια φίλη μου και σε έναν φίλαθλο σε αναπηρικό αμαξίδιο", για να συνεχίσει, φανερά εκνευρισμένος, λέγοντας τα εξής: "Γιατί προσπαθείτε να ανακαλύψετε διάφορα θέματα; Πού ξέρετε πού έστελνα φιλιά; Έχετε να μου κάνετε κάποια ερώτηση για ποδόσφαιρο;".
Όσο για την κριτική που του ασκείται, με την ομάδα στο -3 από την κορυφή, ο Χιμένεθ δήλωσε: "Δεν νιώθω πίεση, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Οι οπαδοί είναι ο βασιλιάς. Η δουλειά μου είναι να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου κάθε μέρα, να δουλεύω σκληρά και να είμαι ειλικρινής. Ανησυχώ για το επίπεδο της ομάδας γενικά. Έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε καλύτερα"
#Clausura2024 En conferencia de prensa tras el empate de Cerro Porteño, Manolo Jiménez se refirió al beso que lanzó a las gradas cuando los hinchas lo estaban criticando.
— ABC Deportes (@ABCDeportes) September 12, 2024
"No, no no. A la señora de, a mi amiga, a la señora de Jacobo y a una chica que está en silla de… pic.twitter.com/l8GB9xaKXx
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Αυτός ο άνθρωπος έπρεπε να είναι ισόβιος Διευθυντής όλων των ακαδημιών της ΑΕΚ. Είναι το καλύτερο που μπορούμε να προσφέρουμε στον προπονητή που έβαλε τις βάσεις για να είμαστε υπερήφανοι τα τελευταία 7 χρόνια με παίκτες της σειράς και όχι με αυτούς που έχουμε τα τελευταία 3 χρόνια. Όσο για κάποιους που τον θεωρούν παπατζή, συμφεροντολόγο, άμπαλο κλπ, θα πρέπει να τους θυμίσω πως κάποτε έγραφαν εδώ μέσα διθυράμβους. Όταν όμως έφυγε και μετά τον έφερναν να διορθώνει τις μα@@κίες των... ΣΥΝΕΧΕΙΑ άλλων, πράγμα που ήταν αδύνατο, τότε πλήρωνε τα σπασμένα.
Μόνο ανόητοι και ανοργασμικοί θα είχαν τέτοιο σκεπτικό απέναντί του.
Κρίμα γιατί πίστευα πως εμείς στην ΑΕΚ, ξέρουμε να τιμούμε ανθρώπους.
Το πιο σωστό σχόλιο φίλε. Ακριβώς, διευθυντή των ακαδημιών έπρεπε να τον κρατήσουμε. Για τις κατηγορίες περί παπατζή, δε σχολιάζω, αυτά τα λέγανε οι ανόητοι, όπως λες κι εσύ.
Παπατζης! Οπου παει τον διωχνουν , αλλα ειναι εξυπνος μια απο δω μια απο κει μαζευει χρημα να περασει ανετα την υπολοιπη ζωη του.
Nikaek11
Θα έπρεπε να ξέρεις πως το 2018, όταν έφυγε πρωταθλητής, δεν ζήτησε ούτε 1 ευρώ, από τα υπόλοιπα χρήματα που είχε να παίρνει. Αλλά μάλλον εσύ θα έχεις ως πρότυπο, προπονητές τύπου Δώνη, Καρντόσο, κλπ.
Σεβασμό στον άνθρωπο που ξόρκισε 24 άνυδρα χρόνια που πέρασαν μέσα από αδικίες, κλοπές και άρχουσες χουντοπαράγκες καθώς και μεγάλες στεναχώριες που έφτασαν μέχρι και σε αγωνιστικό υποβιβασμό της ομάδας. Ντροπή κάπου.
λίγο σεβασμό στον άνθρωπο που πήρε πρωτάθλημα με μπακάκη, μασούντ κλωναρίδη και άλλους
Λιγο σεβασμός στους ανθρώπους που μας έχουν χαρίσει τίτλους . Δύο ειναι οι προπονητές που τα τελευταία 30 χρόνια έχουν παρει πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, ο Μανόλο και ο Αλμέιδα. Πήρε πρωτάθλημα μετά απο 24 χρόνια χωρίς να έχει ιδιαίτερα ποιοτικο ρόστερ , παίζοντας στο κρύο ΟΑΚΑ και έχοντας όλο το σύστημα εναντίον του με μία κυβέρνηση που είχε ταγμένο πρωτάθλημα στον παοκ . Παράλληλα έκανε μία αξιοπρεπέστατη πορεία στην Ευρώπη μένοντας αήττητος για 10 παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ. Μακάρι να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ είχε καταφέρει να τον κρατήσει η ΑΕΚ το 2018 τουλάχιστον να μην είχαμε ζήσει ολή αυτή την τραγωδία από το 2018 έως το 2022.
Σωστος ο Μανολο.Δεν πρεπει να τα βαζεις δημοσιως με τον κοσμο ακομα κι αν εχει αδικο.Οταν το ειχε κανει στη Λεωφορο το πληρωσε.Αν εχεις δικιο απεναντι στον κοσμο μπορεις να μιλησεις με τροπο ωστε να καταλαβουν οπως κανει ο Αλμεϊδα για τους τοξικους των social/φορουμς!!