Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι άφησε πριν από περίπου έναν χρόνο την Εθνική Ιταλίας για να αναλάβει την Εθνική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Ωστόσο έχει αρχίσει να τα βρίσκει δύσκολα, καθώς η ομάδα του έφερε μια απροσδόκητη ισοπαλία κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, την Ινδονησία (1-1), για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2026.
Ο Μαντσίνι μετά τον αγώνα παραπονέθηκε για τον αγωνιστικό ρυθμό των παικτών του, τονίζοντας πως «20 από τους ποδοσφαιριστές μου δεν παίζουν βασικοί στις ομάδες τους», κάνοντας παράλληλα έκκληση στην ομοσπονδία να βρει μια λύση έτσι ώστε οι Άραβες παίκτες να έχουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

