Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πανελλήνιο ρεκόρ στην πρώτη της συμμετοχή η Τζιβελέκη

Η 14χρονη κολυμβήτρια μπορεί να έμεινε εκτός τελικού μιας και κατέλαβε τη 13η θέση, παρόλα αυτά η επίδοση της ήταν αρκετή για να σπάσει το πανελλήνιο ρεκόρ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Μαρία Φανουρία Τζιβελέκη συμμετείχε για πρώτη φορά στην καριέρα της σε Παραολυμπιακούς Αγώνες και το Σάββατο (7/9) το πρωί σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ.

Η 14χρονη κολυμβήτρια αγωνίστηκε στα 200μ μεικτή SM5 πέφτοντας στη δεύτερη από τις τρεις προκριματικές σειρές. Η πρόκριση στον τελικό αποδείχθηκε δύσκολος στόχος όμως η επίδοσή της (4:17.39) ήταν αρκετή για να της χαρίσει νέο πανελλήνιο ρεκόρ.

Πριν το Παρίσι η κορυφαία ατομική της επίδοση ήταν 4:18.14. Η οκτάδα έκλεισε στα 3:55.01 ενώ η πιο γρήγορη ήταν η Τζιάο Τσενγκ από την Κίνα με 3:30.05. Στη 13η θέση στα 200μ μεικτή SM5 τερμάτισε η Ελληνίδα αθλήτρια.

Ο Γιάννης Κωστάκης ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Παρίσι αγωνιζόμενος το Σάββατο (7/9) στα 200μ ελεύθερο S3 όπου κατέλαβε την 13η θέση. Ο Νίκος Παπαγγελής αγωνίστηκε και στο δεύτερο αγώνισμά του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες καταλαμβάνοντας την 14η θέση στον αγώνα δρόμου κλείνοντας την παρουσία του στο Παρίσι.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ