Με απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής, στην τελετή λήξης των Παραολυμπιακών Αγώνων, θα είναι ο Αντώνης Τσαπατάκης.
Η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, στο "Σταντ Ντε Φρανς", και ο Έλληνας κολυμβητής θα εμφανιστεί, κρατώντας εκείνος την ελληνική σημαία. Σημειώνεται ότι η Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή, στην Τελετή Λήξης ζητά έναν και όχι δύο σημαιοφόρους.
Ο Αντώνης Τσαπατάκης αγωνίστηκε στο Παρίσι 4η φορά σε Παραολυμπιακούς Αγώνες και κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στα 100μ ύπτιο SB4.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

