Και ξαφνικά μπορεί να διαμορφωθεί μία αρνητική προϊστορία από εκεί που πραγματικά δεν το περιμένεις! Η ΑΕΚ το βράδυ του Σαββάτου γκέλαρε μέσα στη Φιλαδέλφεια κόντρα στη Λαμία φέρνοντας 1-1. Ήταν η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και όπως φαίνεται για την ΑΕΚ η 2η αγωνιστική τα τελευταία χρόνια είναι… καταραμένη. Όλα ξεκίνησαν τη σεζόν 2021-22 όταν η ΑΕΚ στο Ηράκλειο τη δεύτερη αγωνιστική ημέρα, ήρθε 3-3 κόντρα στον ΟΦΗ, αν και κέρδιζε 0-3! Ακολούθησε τη σεζόν 2022-23 η ήττα 0-1 από τον Βόλο στη Ριζούπολη, λίγες ημέρες πριν την επιστροφή στη Φιλαδέλφεια. Το περσινό 1-1 με τον Πανσερραϊκό στην Αγιά Σοφιά (η 2η αγωνιστική πέρυσι είχε παιχθεί σαν πρώτη) και το χθεσινοβραδινό!
Σεζόν 2021-22
2η αγωνιστική ΟΦΗ – ΑΕΚ 3-3
Σεζόν 2022-23
2η αγωνιστική ΑΕΚ – Βόλος 0-1
Σεζόν 2023-24
2η αγωνιστική ΑΕΚ – Πανσερραϊκός 1-1
Σεζόν 2024-25
2η αγωνιστική ΑΕΚ – Λαμία 1-1
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Φοβάμαι πως θα τον επαναλάβετε και για άλλες αγωνιστικές τον τίτλο
Φοβάμαι πως θα τον επαναλάβετε και για άλλες αγωνιστικές τον τίτλο
Εγώ ένα θετικό από το χθεσινό ματς που κράτησα είναι ο Κεϊτά και η διάθεση του , το πείσμα του , άσχετα αν δεν έβαλε γκολ η τελείωσε ιδανικά τις ενέργειες του.
Σε ένα πλάνο υπάρχει και ο χρονοπρογραμματισμός.
Ο στόχος θα έπρεπε να ήταν να έρθει φορ μέχρι την 1η εβδομάδα του Αυγούστου.
Πάση θυσία.
Αλλιώς Νοα, Λαμία, και ελπίζω όχι τίποτα άλλο.
Εδώ δε πιάνουν οι κατάρες δε πιάνουν οι ευχές,εδώ το τώρα ζητιανευει λίγη πίκρα από το χθές...... ΤΡΎΠΕΣ!
και κατι ακομα, απο τις 8 Αυγουστου και το χαστούκι (3-1) απο τη Νοα ( τι χαστούκι δηλαδή , μπαφλα στα μουτρα ηταν) εχουν περασει σχεδόν 20 μερες και δεν εχουμε δει τιποτα. Μονο λογια και υποσχέσεις.
Οταν δεν εχεις παικτη να κανει το απλο...να στειλει την μπαλα μεσα...τοτε σου φταινε οι καταρες...
Θελουμε ΧΘΕΣ φορ...ενα στοπερ και ενα χαφ...ΧΘΕΣ ομως...και να μην λειεπει απο την δεκαοκταδα ο Ζινι... ενας παικτης που πραγματικα εχει αδικηθει οσο λιγοι... και μαλιστα τωρα που δεν εχεις αλλο φορ γιατι δεν μπορουσε να μπει 15 λεπτα;;;
ΠΑΡΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ;ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΥΜΝΗ;ΜΕ 45 ΕΚ ΕΣΟΔΑ;
Όταν σε κόρνερ του αντιπάλου η ομάδα δεν κάνει τα βασικά να είναι απλα ΕΝΑΣ στο ημικύκλιο να πάρει το πρώτο διώξιμο τότε μιλάμε για ομάδα που όχι απλα παίζει ποδόσφαιρο αλάνας αλλά κάνει ο καθένας ότι θέλει…. Όλο το πρώτο ημίχρονο παίζαμε με δυο αριστερά χάφ και δυο δεξιά ( έβγαιναν Πινεδα και Λιουμπισιτς αντίστοιχα ) και ήθελαν να βγάλουν σέντρα για ποιον;;;; Δυο κεφαλιές πήραμε πριν το γκολ…ΔΥΟ… Δεν ξέρω αν θέλει ο προπονητης φορ ´η οτιδήποτε άλλο αλλά εγώ λέω ότι απόλυτη ευθύνη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ έχει το τεχνικό επιτελείο. ΔΕΝ διώχνεις τρεια φορ αν δε+ έχεις πάρει ήδη άλλο…. Και δεν έχεις τον Ζινι στα αζήτητα χωρίς άλλη αξιόπιστη λύση στον πάγκο. Αυτά τα ματς φέρνουν πρωταθλημα…και οι γαύροι αυτά δεν τα χάνουν….
Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται δεν είναι σύμπτωση.
Αφηστε τις καταρες και φερτε επιθετικο αποψε!!! Διαβασαμε για Κορεα, Σαλντανια, Βινισιους, Ντουα κι ακομα τιποτα!!!!
Ρε παιδιά πάρτε επιτέλους ένα φορ που να ματώνει τα δίχτυα… καλός ο Λιβάι αλλά μόνο αυτός δεν φτάνει! Μην υποεκτιμάμε τους αντιπάλους θεωρώντας ότι με αυτούς που έχουμε μπορούμε να τους κερδίσουμε.
Χωρίς να είμαι ειδικός με τα όσα είδαμε μέχρι τώρα. Νομίζω πρέπει να γίνει 4-3-3 το σύστημα μας με εσωτερικούς μέσους. Και εξηγώ. Εκ φύσεως επιθετική ομάδα. Ενας στο 6 2 εσωτερικοί μέσοι μπαλαδοροι ( ακόμη και ο Λαμελα μπορεί εκεί και έχει εξαιρετική κάθετη. Ο παίχτης δεν ήρθε για τουρισμό και φαίνεται στις κινήσεις του, ακόμη και ο κακος φετος γκατσι μπορεί να μαρκάρει εκεί). Στο μυαλό μου ορθολογικά πλέον θα έβαζα με τα όσα εχω δεί. Στρακοσια - μουκου - μιτο ( θέλει ξεκούραση ο βιντα)... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Πήλιος - οντουμπατζο (ροτα θέλει λιγη ξεκουραση) - Σιμανσκι (μεχρι να ειναι καλα ο γιονσον που ειναι πολυ καλύτερο 6αρι. Εσωτερικοί μεσοι λιουμπι Πέρειρα ( πινεδα πολυ πεσμενος) κοιτα αριστερα ελιασον δεξιά γκαρσια μπροστά. ΜΟΝΟ ΑΕΚ είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα κοψουμε πρώτοι το νήμα γιατι η σεζον μου θυμιζει την πρωταθληματικη μας.
Χθες δεν είδα τον αγώνα γιατί έτυχε κάτι απρόοπτο. Διάβασα τις κριτικές, τα σχόλια μετά το τέλος του ματς και είδα φοβερά σκληρή κριτική, νεύρα κτλ. Σήμερα έκατσα και είδα όλο το παιχνίδι στο replay tv και δεν καταλαβαίνω - πλην του αποτελέσματος - την αγανάκτηση και τη γκρίνια. Η ομάδα χθες έπαιξε για να νικήσει και άξιζε ξεκάθαρα τη νίκη. Και ένταση είχε σε αρκετά σημεία του αγώνα, και πίεση ψηλά, και άμεσες ανακτήσεις, και ευκαιρίες. Δεν είχε καλά τελειώματα και δεν είχε ρέντα ξανά.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Δεν έχω δει όμως κάποια άλλη ομάδα μέχρι τώρα να παίζει καλύτερα απ' ό,τι η Α.Ε.Κ. χθες ή με τον Ο.Φ.Η. Δεν μας πάνε καθόλου κάποια πράγματα, δεν μας πάει καθόλου η τύχη, και φυσικά χρειαζόμαστε ενίσχυση σε κομβικές θέσεις.
Αμυντικό χαφ, στόπερ, σέντερ φορ και αριστερό μπακ είναι εκ των ουκ άνευ και έχουν καθυστερήσει. Αλλά αυτή η πρεμούρα να φαγωθεί ο προπονητής είναι ακατανόητη. Έχει διχοτομηθεί ο κόσμος δυστυχώς, για μένα χωρίς λόγο. Η ομάδα είναι σε καλό αγωνιστικό επίπεδο για την εποχή και δεν κατανοώ γιατί τόσο μίσος προς τον Αλμέϊδα. Υπομονή, να δούμε πώς θα τελειώσουν και οι μεταγραφές, και πίστη στην ομάδα πρέπει να έχουμε.
Α ρε Σέρχιο ακόμη και στα 32 σου και μετά από μήνες τραυματισμού θα παστελωνες ενα γκολ και στην μια και στην λαμια
Δεν καταλαβαίνω την έκπληξη σας. Η ομαδα σε σχεση με το καλοκαιρι του 2023 καταφερε να αναβαθμιστεί μονο στο τερμα και θεωρητικά στο αριστερο εξτρεμ (και ισως και πισω απο το φορ αν και ο καλος Αραουχο ηταν κομβικος). Αρα πως περιμένουμε αλλο αποτελεσμα με την ιδια ομαδα. Ειχαμε μια μοναδικη ευκαιρια να αναβαθμίσουμε δεξι-αριστερο μπακ , σεντερ μπακ - δεξι εξτρεμ και φορ, χωρίς τρέλες και περιττά εξοδα, και εμεις τι καναμε? Ανανεώσαμε Χατζισαφι-Καλενς- Αμραμπατ (μ.ο. ηλικιας 35) και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πήραμε δεξι μπακ να κανει τα ρεπο του Ροτα και σεντερ φορ κανέναν. Η ομαδα το ταβανι της το περασε το 2022-23. Ιδια με περσι θα ειναι η χρονια κι μάλλον και χειρότερη γιατι πέρασε και ο χρονος.
Τα προβλήματα της ΑΕΚ είναι 5. 1ον Δεν έχουμε 3 φορ αλλά έχουμε μόνο ένα. 2ον Αριστερά αλλά και δεξιά δεν έχουμε ακραία Μπακ(πάρε βάλε). 3ον Δεν έχουμε πάρει ένα 6αρι που να ξέρει μπάλα και να την προωθεί μπροστά και όχι πίσω. 4ον Δεν έχουμε πάρει αμυντικό να πλαισιώση τον Μουκουντι. 5ον Οι γραμμές είναι χαοδες στην ομάδα, δεν υπάρχει συνοχή και γιαυτό έχει ευθύνη ο Αλμέιδα. Την παράγκα της ΕΠΟ την γνωρίζουμε από την υποψηφιότητα και την στήριξη του λιμανιού άρα δεν την βάζω στα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πρόβληματα μας αν και είναι.
ΦΟΡ, ΦΟΡ, ΦΟΡ,ΦΟΡ, ΦΟΡ, ΦΟΡ, ΦΟΡ,ΦΟΡ, ΦΟΡ, ΦΟΡ, ΦΟΡ,ΦΟΡ, ΦΟΡ, ΦΟΡ, ΦΟΡ,ΦΟΡ, ΦΟΡ, ΦΟΡ, ΦΟΡ,ΦΟΡ, ΦΟΡ, ΦΟΡ, ΦΟΡ,ΦΟΡ, ΦΟΡ, ΦΟΡ, ΦΟΡ,ΦΟΡ, ΦΟΡ, ΦΟΡ, ΦΟΡ,ΦΟΡ, ΦΟΡ, ΦΟΡ, ΦΟΡ,ΦΟΡ, ΦΟΡ, ΦΟΡ, ΦΟΡ,ΦΟΡ, ΦΟΡ, ΦΟΡ, ΦΟΡ,ΦΟΡ,
Στην ΑΕΚ ξεχνάμε ότι δύο χρόνια τώρα αρχίσαμε έτσι, δύο χρόνια ήταν πρώτος ο Βαζελος και πέρυσι ήταν και ο Παοκ, ξεχνάμε πολύ εύκολα ότι η ομάδα αυτή δεν είχε το κάθετο παιχνίδι και έβγαζε άπειρες σεντρες. Χθες είδαμε ένα λαμελα να μπορεί να παίξει κάθετα και ήρθε ένα αναμενόμενο για ΑΕΚ του αλμειδα αποτέλεσμα και φέραμε την καταστροφή. Αντί λοιπόν να γινόμαστε τοξικό και να ζητάμε κεφάλια, να δούμε ότι δεν διαφέρει σε τίποτα το φέτος από τη χρονιά του νταμπλ. Να δούμε τι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μεταγραφές θα κάνει η ομάδα και όταν φτάσει ο καιρός να κριθεί η ομάδα θα κριθεί. Με mbappe vini belligham φέραν 1-1 με τη Μαγιόρκα και δεν τους έπιασε τέτοιος πανικός. Δείξτε λοιπόν το δρόμο στην ομάδα, ας αρχίσει κ λαός της ΑΕΚ να έχει καρδιά πρωταθλητη και ας τους τραβηξουμε στην κορυφή με την συμπεριφορά μας, τότε θα έχουμε λόγο να τους την πούμε αν αποτύχουν. Αν εμείς τους κράζουμε θα δούμε τα κλασσικά ΑΕΚ εκτός από Νοέμβρη. Ας έρθουμε όλοι γήπεδο, να πιέσουμε, να χειροκροτησουμε, γιατί στα δύσκολα μόνο το δικό μας χειροκρότημα θα αλλάξει την εικόνα και θα φέρει ηρεμία.
Στο γκολ της Λαμίας δεν υπάρχει απλά χέρι αλλά χερούκλα! Το γκολ έπρεπε να ακυρωθεί. Πέρσι και προπερσι κόντρα στον Ολυμπιακό ακυρώθηκαν γκολ για χέρι του Πινέδα πολύ πιο light από το χθεσινό. Το γκολ έπρεπε να ακυρωθεί, τι να λέμε
Στο γκολ της Λαμίας υπάρχει όχι απλά χέρι αλλά χερούκλα! Πέρσι και προπερσι κόντρα στον Ολυμπιακό στη Φιλαδέλφεια μας ακύρωσαν δύο γκολ για χέρι του Πινέδα, πολύ πιο light αυτό. Το γκολ της Λαμίας δεν έπρεπε να μετρήσει. Είναι απίστευτο ότι δεν λέει κανείς τίποτα
δεν καταλαβαίνω την έκπληξη σας. Η ομαδα σε σχεση με το καλοκαιρι τοy 2023 καταφερε να αναβαθμιστεί μονο στο τερμα και θεωρητικά στο αριστερο εξτρεμ (και ισως και πισω απο το φορ αν και ο καλος Αραουχο ηταν κομβικος). Αρα πως περιμένουμε αλλο αποτελεσμα με την ιδια ομαδα. Ειχαμε μια μοναδικη ευκαιρια να αναβαθμίσουμε δεξι-αριστερο μπακ , σεντερ μπακ - δεξι εξτρεμ και φορ και χωρίς τρέλες και περιττά εξοδα, και εμεις τι καναμε? Ανανεώσαμε Χατζισαφι-Καλενς- Αμραμπατ (μ.ο. ηλικιας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ 35) και πήραμε δεξι μπακ να κανει τα ρεπο του Ροτα και σεντερ φορ κανέναν. Οποτε μάγκες μου, δεν καταλαβαίνω την μιρλα. Η ομαδα το ταβανι της το περασε το 2022-23. Ιδια με περσι θα ειναι η χρονια κι μάλλον και χειρότερη γιατι παιρνανε και τα χρονια.
Το θέμα ήταν να πάμε μεχρι την διακοπή τον Σεπτέμβριο με νίκες για να ετοιμαστουν περισσότερο ο Λαμελα και Περειρα... δυστυχώς η τύχη δεν μας θέλει
Είναι της μοίρας μας γραφτό...όταν παίρνουμε πρωτάθλημα αντί να κάνουμε ενα βήμα μπροστά,να κάνουμε τρία πίσω....