Στην Premier League θα αγωνιστεί και πάλι ο Μικέλ Μερίνο.
Ο Ισπανός μέσος θα φορέσει τη φανέλα της Άρσεναλ, η οποία τον αγόρασε από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, σε ένα deal 37 εκατομμυρίων ευρώ μαζί με τα μπόνους. Μάλιστα, ο πρωταθλητής Ευρώπης με τη «ρόχα» θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο μέχρι το 2028.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 28χρονος θα αγωνιστεί στο Νησί, καθώς έχει φορέσει για μερικά παιχνίδια και τη φανέλα της Νιούκαστλ, προτού πουληθεί στην Σοσιεδάδ αντί 12 εκατ. ευρώ το 2018.
????????⚪️ Mikel Merino to Arsenal, here we go! Verbal agreement in place for Spanish midfielder to join Gunners.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 22, 2024
€32m plus €5m add-ons with favorable payment terms. Contract until 2028.
Arsenal were closing in on Merino deal since end of July, Merino only wanted Arsenal.
????????♂️???????? pic.twitter.com/k0JjCeeBEO
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

