Στο Diamond League στίβου της Λωζάνης θα συμμετάσχουν οι Μίλτος Τεντόγλου κι Εμμανουήλ Καραλής. Ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης του επί κοντώ θα αγωνιστεί μια μέρα νωρίτερα, αφού το συγκεκριμένο αγώνισμα θα διεξαχθεί εκτός σταδίου την Τετάρτη σε πλατεία της πόλης.
Ο αγώνας θα είναι ουσιαστικά μια επανάληψη του τελικού των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, καθώς ο Καραλής θα αντιμετωπίσει τους Μόντο Ντουπλάντις, Σαμ Κέντρικς, Ερνεστ Ομπιένα και Κέρτις Μάρσαλ. Τους ίδιους αντιπάλους από τη γαλλική πρωτεύουσα θα αντιμετωπίσει κι ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του μήκους την Πέμπτη, ήτοι τους Γουέιν Πινοκ και Ματέο Φουρλάνι.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!