Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Ντρέιπερ στον 2ο γύρο του Σινσινάτι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Τζακ Ντρέιπερ στον 2ο γύρο στο τουρνουά τένις του Σινσινάτι, με τον Έλληνα πρωταθλητή να θέλει να πάρει την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης.


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά απέναντι στον Τζακ Ντρέιπερ θα είναι το τρίτο παιχνίδι της ημέρας στο court  «HOLCIM STADIUM 3» αφού προηγούνται οι αναμετρήσεις Χουρκάτς – Νισιόκα και Ντιμιτρόφ – Μαροζάν. Οι δύο τους θα συναντηθούν για δεύτερη φορά, με τον 22χρονο Βρετανό να έχει φύγει νικητής από την πρώτη τους συνάντηση, το 2022 στο 2ο γύρο του Montreal Masters με σκορ 7-5, 7-6(4).

Ο νικητής της συνάντησης θα αναμετρηθεί με εκείνον του αγώνα Ρουουντ-Αλιασίμ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο11) απέκλεισε στον 1ο γύρο με 2-1 (6-4, 4-6, 3-6) τον Γερμανό Γιαν Λέναρντ Στρουφ (Νο36), ενώ ο Τζακ Ντρέιπερ επικράτησε με 7-5, 3-6, 7-6(5) του Χαούμε Μουνάρ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 28χρονος Ρώσος Ντανιίλ Μεντβέντεφ αποκλείστηκε, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 , 7-6(2), 6-4, από τον 23χρονο Τσέχο Γίρι Λεχέτσκα που αγωνιζόταν στο πρώτο του τουρνουά μετά από 4 μήνες εκτός δράσης λόγω τραυματισμού.

Στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον Φράνσις Τιαφό που κέρδισε, 6-3, 6-2, τον Λορέντσο Μουζέτι. Ο Γκάελ Μονφίς κέρδισε 7-5, 6-3 Αλεξέι Πόπιριν και θα αντιμετωπίσει τον Κάρλος Αλκαράθ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ