Μετά από 2.5 χρόνια στον Ολυμπιακό, ο Μπαντιαγκού Φαντιγκά θα αγωνίζεται, πλέον, στη Λοριάν, με τη γαλλική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου.
Η Λοριάν αγωνίζεται στη Ligue 2 και, μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που εισέπραξε ο Ολυμπιακός για την παραχώρηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού.
Ο Φαντιγκά υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2028, στη Λοριάν, και, στο διάστημα της παρουσίας του στην Ελλάδα, κατέγραψε 29 συμμετοχές με τον Ιωνικό, στον οποίο δόθηκε δανεικός τη σεζόν 2022/23, ενώ πέρυσι μέτρησε μόλις έξι εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό Β' στη Super League 2.
View this post on Instagram
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

