Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Ρούντι Φερνάντεθ έμεινε άποντος στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η ήττα της Ισπανίας από τον Καναδά με 88-85 στην 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων των Ολυμπιακών Αγώνων και η μη πρόκριση της «ρόχα» στα προημιτελικά της διοργάνωσης, σήμανε το τέλος της καριέρας του Ρούντι Φερνάντεθ.

Δυστυχώς, ο 39χρονος φόργουορντ έμεινε άποντος στο κύκνειο άσμα του. Ο Ρούντι αγωνίστηκε για 15'24" και είχε 0/5 σουτ (0/1 δίποντο, 0/4 τρίποντα), 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 φάουλ. Ο μέχρι πρότινος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είχε βάλει 10 πόντους στο ματς με την Ελλάδα με 3/6 τρίποντα και 1/2 βολές, ενώ άποντος ήταν και στην πρεμιέρα της διοργάνωσης κόντρα στην Αυστραλία με 0/2 τρίποντα.

Να σημειώσουμε ότι ο Ρούντι ολοκλήρωσε την πορεία του με την Εθνική Ισπανίας, έχοντας καταγράψει 266 συμμετοχές και έχοντας κατακτήσει 11 μετάλλια.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ