Η αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται από χθες Τρίτη (31/07) στην Ανδόρα, ενόψει του αγώνα ρεβάνς με την Ίντερ Ντ’Εσκάλδες στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League. Το «AEK TV» κατέγραψε με βίντεο, στιγμιότυπα από το ταξίδι αυτό, από το «Ελ. Βενιζέλος» για το αεροδρόμιο της Βαρκελώνης.
Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει σχετικά: «Στην Ανδόρα βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης η ΑΕΚ, για τον δεύτερο αγώνα με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του UEFA Conference League.
Η αποστολή της ομάδας μας «πέταξε» χθες το μεσημέρι από το «Ελ. Βενιζέλος» για τη Βαρκελώνη και από εκεί συνέχισε οδικώς για το Πριγκιπάτο της Ανδόρας. Η κάμερα του ΑΕΚ TV κατέγραψε στιγμές από το ταξίδι…».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

