Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πρεμιέρα με το δεξί για την Ισπανία

Η «Φούρια Ρόχα» δυσκολεύτηκε αλλά λύγισε το Ουζμπεκιστάν με 2-1


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μπορεί η Ισπανία να ήταν καθαρό φαβορί απέναντι στο Ουζμπεκιστάν ωστόσο τα βρήκε σκούρα απέναντι στους Ουζμπέκους, οι οποίοι λίγο έλλειψε να τη σοκάρουν στο τέλος. Τελικώς με το 2-1 η Φούρια Ρόχα ξεκίνησε με το δεξί την παρουσία της στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Ολυμπιακοί αγώνες – Γ’ όμιλος

Ουζμπεκιστάν – Ισπανία:1-2

(Σομουντόροφ 45+3’ - Πούμπιλ 28’, Γκόμεθ 62’)

Η Ισπανία μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση χωρίς ωστόσο να κάνει τη μεγάλη στιγμή στο ματς στο πρώτο εικοσάλεπτο. Στην ουσία στην πρώτη άξια αναφοράς φάση, ο Πούμπιλ με σουτ με το δεξί μέσα από την περιοχή έβαλε μπροστά τη Φούρια Ρόχα, πετυχαίνοντας μάλιστα το πρώτο γκολ των Ολυμπιακών αγώνων. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Καμραλίεφ κέρδισε πέναλτι για το Ουζμπεκιστάν. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σομουντόροφ ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1 για τους Ουζμπέκους. Στο 59’ η Ισπανία έχασε πέναλτι με τον Σέρχιο Γκόμεθ, ο οποίος νικήθηκε από το Νεμάτοφ, αλλά τρία λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης με σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους Ισπανούς για το 2-1.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ