Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Δευτέρα, 17χρονος από τα Τρίκαλα. Κατηγορείται ότι αναρτούσε στο Facebook φωτογραφίες και βίντεο από βασανισμούς μικρών ζώων.
Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έφθασε στα ίχνη του μέσω της Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας. Μετά τη διενέργεια ψηφιακής ανάλυσης, στα ηλεκτρονικά ίχνη του δράστη, εντοπίσθηκε η κατοικία του, στη περιοχή των Τρικάλων.
Στην έρευνα που ακολούθησε κατασχέθηκε σκληρός δίσκος, ο οποίος, όπως αποδείχθηκε, περιείχε οπτικο-ακουστικό υλικό βάναυσης μεταχείρισης κατοικίδιων ζώων.
Χρήστες του Διαδικτύου, αλλά και εκπρόσωποι από φιλοζωικούς συλλόγους, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, απέστειλαν το προηγούμενο διάστημα πλήθος e-mails, στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με τις οποίες ζητούσαν τον εντοπισμό και την παραδειγματική τιμωρία των δραστών.
Στην υπόθεση φαίνεται ότι εμπλέκονται ακόμη τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις ανήλικοι, οι οποίοι αναζητούνται.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Τι εισαγγελέας και δικαστήρια... Κάντε του τα ίδια. Άντε με το κάθε ανώμαλο που βασανίζει ανυπεράσπιστα ζωάκια
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
αληταραδες. Ποιος ξερει ομως τι θα του εχουν κανει οι δικοι του?
κωλοπαιδα του κερατα!!!!!