Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κερ για την απόπειρα κατά του Τραμπ: Άλλο ένα παράδειγμα πολιτικού διχασμού αλλά και της κουλτούρας των όπλων

Τι ανέφερε ο προπονητής της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλτ Τραμπ σχολίασε ο Στιβ Κερ. Ο προπονητής της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ και των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς αναφέρθηκε το γεγονός που απασχολεί παγκοσμίως κάνοντας λόγο για ένα ακόμη παράδειγμα πολιτικού διχασμού αλλά και της κουλτούρας των όπλων που υπάρχει στη χώρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Telegraf»:

«Το έμαθα από μία συνομιλία με την οικογένειά μου. Έγραψαν στις 5:30 το πρωί. Απάντησα "Περίμενε, τι;". Έτσι το έμαθα. Φυσικά, κατευθείαν μπήκαμε σε διάφορα site για να μάθουμε τι έγινε. Ήταν τρομερό, άσχημο θέαμα. Δύο άνθρωποι πέθαναν. Ήταν μια πολύ αποθαρρυντική μέρα για τη χώρα μας.

Ακόμα ένα παράδειγμα όχι μόνο πολιτικής πόλωσης αλλά και την κουλτούρας των όπλων. Ένας 20χρονος προσπαθεί να πυροβολήσει έναν πρώην πρόεδρο. Είναι δύσκολο να το συνειδητοποιήσεις και τρομακτικό να σκεφτείς που οδηγεί αυτό λόγω όλων των προβλημάτων που υπάρχουν ήδη στη χώρα.

Είναι μια πραγματικά άσχημη μέρα».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ