Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Νίκη για την Κ15 της ΑΕΚ με γκολ στα... 8 δευτερόλεπτα!

Η ομάδα του Μιχάλη Παυλή επικράτησε 3-2 του Παναιτωλικού. Με τη.. σέντρα το πρώτο τέρμα 


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η ΑΕΚ νίκησε 3-2 τον Παναιτωλικό σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ15 της Super League 2025-26 στις εγκαταστάσεις Athens LifeTech Park στα Σπάτα.

Στα 8 δευτερόλεπτα (!) μετά τη σέντρα η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με γκολ του Άγγελου Λιάκου που εκμεταλλεύθηκε λάθος πάσα αντιπάλου αμυντικού και πλάσαρε στα δίχτυα. 

Στο 6' και στο 15' ο Άγγελος Κορμανός έχασε μεγάλες ευκαιρίες για δεύτερο γκολ,, όμως αυτό ήρθε στο 30'. Ο Αντωνίου έκανε την πάσα τον Παρασκευαΐδη που με εκπληκτικό τακουνάκι βρήκε τον Λιάκο που πέρασε και τον τερματοφύλακα και πέτυχε το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ.

Στο β' ημίχρονο η ΑΕΚ συνέχισε να υπερέχει και έφτασε σε ένα ακόμα γκολ στο 57', με τον Λιάκο να φτάνει σε χατ τρικ μετά από ωραία συνεργασία με τον Κορμανό. 

Ο Παναιτωλικός αντέδρασε και έφτασε το σκορ στο 3-2 με γκολ του Νικολόπουλου στο 62' και του Μπαλάφα στο 70', όμως η ΑΕΚ κράτησε τη νίκη.

ΑΕΚ (Μιχάλης Παυλής): Iορδανόπουλος, Ανδρικόπουλος (60' Ελευθεριάδης) Νίκου, Γιάτσας, Τσιφτσής (50' Φαναρίσιος) Μεργούπης, Παρασκευαϊδης (60' Δημητρούλας)  Αντωνίου (60' Κουργιαντάκης) Λιάκος, Τσαχουρίδης (72' Κατσαρός) Κορμανός.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ