Για άνιση αντιμετώπιση της ΑΕΚ μίλησε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά την ποινή μιας αγωνιστικής που της επιβλήθηκε.
«Έχουν προηγηθεί τρία περιστατικά χωρίς τιμωρία έδρας. Στο Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ έχουν πέσει καρέκλες και δεν υπήρξε τιμωρία έδρας, στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ μετά το τρίτο γκολ του Γιόβιτς έπεσαν μπουκάλια, ενώ στον Βόλο έπεσαν μπουκάλια από οπαδούς του Ολυμπιακού. Σε καμία από τις τρεις αυτές περιπτώσεις δεν υπήρξε τιμωρία έδρας, σε αντίθεση με την ΑΕΚ. Έχουμε δυο μέτρα και δυο σταθμά», τόνισε.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στη σημερινή απολογία του Μάριου Ηλιόπουλου στο Πειθαρχικό Όργανο της Super League, ενώ τόνισε πως περιμένει τιμωρία του Ντάνιελ Ποντένσε.
Τέλος, για την ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ είπε: «Μπήκε ο Γκεοργκίεφ για να έχει τέταρτο στόπερ και δεξί μπακ, αλλά και ο Καλοσκάμης που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις μεσοεπιθετικά. Όλες οι ομάδες αναγκάζονται να αφήσουν έξω κάποιους παίκτες».
Το ρεπορτάζ του Κώστα Κετσετζόγλου στο ηχητικό που ακολουθεί:
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


προχωραμε, εχουμε σημαντικο αγωνα μεθαυριο, οπου η νικη ειναι μονοδρομος! Χαζη ερωτηση, αλλα πως γινεται ρε παιδια να απαγορευεται η οργανωμενη μετακινηση απο την αστυνομια τελικα, αλλα να εοχυν ηδη παρει 3 4 χιλιαδες αεκτζηδες εισητηρια; μηπως γινεται αυτο, απλα για να μη φανει επισημα πως οτιδηποτε γινει απο εμας στη κερκιδα,δε θα φταιει η ΠΑΕ;
Αρχικά να πω ότι η ευρωπαϊκή λίστα μου φαίνεται λογικότατη. Απλά σαν ερώτηση αν ξέρει κάποιος, πέρα από τις θέσεις που καλύπτει ο Καλοσκάμης επιθετικά, από την στιγμή που ο Χρυσόπουλος βγήκε από την λίστα, μήπως η περίπτωση Καλοσκάμη ήταν μονόδρομος για να πληρούνται οι προϋποθέσεις της ουέφα στον αριθμό ελλήνων, γηγενών, ξενων κλπ κλπ κλπ?
Μαλλον ετσι ειναι αδερφε, ειναι 17 + 8 (4+4) με αυστηρο περιορισμο, το ανωτατο οριο, δηλαδη 25.
Εμεις δηλωσαμε 22 αρα 17 "ξενους" , τον Αγγελοπουλο (1 απο 4 δικους μας, δηλαδη που ηταν για τρια χρονια στην ομαδα απο τα 15 εως τα 21) και Τεσσερις που ηταν απο τα 15 εως τα 21 σε αλλες Ελληνικες ομαδες .