Την ευθύνη για τον αποκλεισμό από τον ΟΦΗ ανέλαβε ο Μάρκο Νίκολιτς τονίζοντας όμως ότι είδε αρκετούς παίκτες να μην έχουν γυρίσει από τις διακοπές των Χριστουγέννων.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μάρκο Νίκολιτς:
«Πολύ δύσκολο αποτέλεσμα για εμάς απόψε. Είναι ευθύνη δική μου. Χάσαμε από τους βασικούς στόχους. Δεν γυρίσαμε από τις διακοπές, δεν είχαμε ρυθμό, είμαστε μία διαφορετική ομάδα. Χάναμε ευκαιρίες τη μια πίσω από την άλλη. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να επιστρέψουμε στην απόδοση που είχαμε. Χάσαμε έναν βασικό στόχο. Η μπάλα μας τιμωρεί. Έχουμε το ματς με τον Παναθηναϊκό τώρα και πρέπει να επιστρέψουμε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις που είχαμε πριν τη διακοπή.»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Οι πολλές διακοπές από ότι φαίνεται έκαναν κακό. Πολλοί οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα!!!
ακυρο αυτο που λες σχεδον 2 μηνες φουλ παιζαμε δικαιολογιμενες οι 7-8 μερες που εδωσε , αλλο φταιει οτι χασαμε τον ρυθμο μας , αλλα θα τον ξαναβρουμε.
Εσύ ρε μεγάλε δεν τους έδωσες 2 εβδομάδες διακοπές λες και είναι μαθητές λυκείου; Θα μας τρελάνεις;! Τι είχες ΑΕΚ τι είχα πάντα
Ο Νίκολιτς έχει καταφέρει πολλά πράγματα σε πολύ λίγο χρόνο όσο και αν δεν αρέσει σε κάποιους που βγήκαν από τις τρύπες τους μετά από τόσους μήνες. Πολύ ορθά τα λέει πολλοί παίκτες ακόμη διακοπές κάνουν πού σε συνδυασμό με τα κενά βγάζουν ακόμη περισσότερο μάτι.
Κόουτς, ξέραμε ήδη πως ο Γιόβιτς δεν είναι ακόμη για δύο συνεχή ματς σε 4 μέρες. Από κει έπρεπε να ξεκινήσει το ροτέισον. Πίκρα σήμερα, μεγάλη πίκρα γιατί είχαμε δημιουργήσει υπέρ μας πολλές συνθήκες όλον αυτόν τον καιρό και χάνουμε σήμερα ίσως τον πιο εφικτό στόχο, τον κυπελλο. Και μπορεί ο ΟΦΗ να ήταν καλός αλλά η νοοτροπία μας ήταν αυτή που του έκανε αυτό το δώρο. Βρες το αντίδοτο άμεσα, ξέρουμε ότι μπορείς. Στον Καλοσκάμη θα δώσω μια φιλική-πατρική συμβουλή: όταν διαβάζεις να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε αποθεώνουν , να θυμάσαι την ιστορία με τον Οδυσσέα και τις σειρήνες. Κλείσε αυτιά και μάτια και δούλευε σκληρά γιατί έχω πρόχειρα , εδώ και τώρα, καμιά χιλιάδα παραδείγματα παιχτών που ήταν πολλά υποσχόμενοι και εξαφανίστηκαν από τη μια στιγμή στην άλλη. Σ' αυτήν την ηλικία δίνεις κάθε μέρα εξετάσεις και δυο τρία καλά παιχνίδια δεν αρκούν. Δες για παράδειγμα τους συνομηλικούς σου στην Μπαρτσελόνα που κάθε φορά παίζουν σαν να κρίνονται τα πάντα σε ένα παιχνίδι. Κατά τα άλλα, επειδή 'έχουμε γεράσει (πριν την ώρα μας) με κάτι τέτοια από την ΑΕΚ, χρόνια τώρα, δεν χρειάζεται κανένα χαρακίρι. Η ομάδα κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει κι ο κόσμος να μην απογοητευτεί. Οι καλές μέρες θα ξανάρθουν σύντομα.
για Καλοσκαμη, ας μην το κρεμασουμε, ειναι μικρος, λογικο να κανει και κοιλια, αν επαιζε συνεχως καλα, θα μιλαγαμε για ταλενταρα κλπ. Θελει υπομονη και σημερα δυστυχως λογω του κανονισμου επαιξε ολο το 90λεπτο ενω δε μπορουσε τοσο
Πρώτον : δεν κρεμάω κανέναν. Τον θεωρώ καλό ποδοσφαιριστή και λέω όσα θα έλεγα σε έναν πολύ δικό μου άνθρωπο που νοιάζομαι για το καλό μου. Κι ούτε λέω πως η ΑΕΚ έχασε εξαιτίας του Καλοσκάμη. Όμως, για να τα λέμε και όλα, θυσιάστηκε ένας από τους καλύτερους σήμερα, ο Ελίασον, για να μείνει μέσα ο Καλοσκάμης λόγω ηλικιακού κανονισμού. Κι αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να έχεις την πλήρη αντίληψη των πραγμάτων και της ευθύνης σου. Γιατί δυστυχώς η πραγματικότητα του επαγγελματικού... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ποδοσφαίρου είναι αμείλικτη και κυνική. Δεύτερον: Δεν είναι μικρός στο ποδόσφαιρο υποχρεώνεσαι να ωριμάσεις και μεγαλώσεις από την ηλικία που είσαι μαθητής ακόμη. Γιατί είναι τέτοια η φύση του αθλήματος που δεν θα σου δίνει συνέχεια ευκαιρίες. Και γενικώς, θέλουν καλό χειρισμό οι δημοσιογραφικοί ύμνοι και η φήμη, για να μην εξελιχθούν σε κακό μεθύσι. Γιατί για το πότε αλλάζει το τροπάρι δεν προλαβαίνεις να το πάρεις χαμπάρι.
Αδερφέ, Νίκολιτς, το ποδόσφαιρο σήμερα της ΑΕΚ ήταν ανορθόδοξο. Με το ζόρι να βρούνε το κεφάλι ενός κουρασμένου Γιοβιτς. Η αλλαγή του Ζοάο Μάριο ήταν επιεικως απαράδεκτη. Δεν κάνει ο άνθρωπος.
για Ζοαο Μαριο συμφωνω, ας εβαζε Λιουμπι που εχει και ξεπεταγμα και σπριντ
Ούτε εσύ έχεις γυρίσει ακόμα αναμένουμε
Τους έδωσες 8 μέρες άδεια και κάνανε τουρισμό σε όλο τον πλανήτη! Γυρίσανε πίσω και σέρνονται! Αλλά και εσύ αφήνεις γυμνό το κέντρο χωρίς αμυντικό χαφ και σε κάθε αντεπίθεση οι άλλοι έκαναν παρέλαση χωρίς κάποιος να τους κόψει! Κόουτς σφίξε τα λουριά και όσους σέρνονται και δεν τα δίνουν όλα στείλε τους στην εξέδρα. Μόνο νίκη την Κυριακή! Θα
Νατα ηρθαν τα γνωστα παπαγαλακια αποκλειστικαμε απο το κυπελλο και δες πως χορευουν τα παπαγαλακια , λες και δεν εχουμε αποκλειστει αλλες φορες εκτος big-4 καταλαβαινω την απογοητευση και εγω απογοητευμενος ειμαι ολη εχουν θετικα και αρνητικα , ναι εκανε λαθη ο Νικολιτς αλλα ανθρωπος ειναι δεν ειναι θεος οταν επανελθει ο ρυθμος θα το δειτε θα αρχισουμε και παλι να παιζουμε ομορφο ποδοσφαιρο .
Αρχοντα, ηταν πολλες οι μερες και οταν ο ενας παει στις Μαλβιδες, ο αλλος στην Ελβετια για σκι, ο παραλλος καπου ολλου και ολοι να πανε καπου γιατι πηγαν και οι αλλοι, τι περιμενες?
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΟΟΥΤΣ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΟΦΗ... Η ΕΥΘΥΝΗ ΒΑΡΥΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΓΙΟΒΙΤΣ-ΒΑΡΓΚΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΓΚΑ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ...Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ... ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΚΟΥΦΟ...
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΚΑΚΟΙ ΜΕ ΑΡΗ, ΚΑΚΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΨΙΛΟΣΙΓΟΥΡΕΨΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΤΗ ΤΡΙΑΔΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ.
Φοβάμαι οτι ο βάζελος, μετά και το διπλό που του κάναμε προ διμήνου μέσα στο χρέπι τους, θα έρθει σκυλιασμένος. Θα πάει η κλωτσιά σύννεφο.
Δεν θέλω να γκρινιάζω αλλά δεν μπορεί να δει αυτά που βλέπουμε εμείς; Δεν βλέπει πως ο κολοσκαμης ήταν για αλλαγή από το πρώτο ημίχρονο ο Πινέδα άφαντος κ ο κουτέσα κακος; Σου άρεσε τόσο πολύ η ομάδα που ξεκινάει τους ίδιους κ κάνεις αλλαγές στο 65; Τι να πω ;
Αν δεν τραβηξειντο κέντρο υπάρχει προβλημα.. Σημερ@ πολλοι κακοί Μάνταλος Πινεδα
. Ζοάο Μάριο ας μην σχολιάσουμε ο Μαρίν κάτι έκανε ίσως και ο Βάργκας αν ήταν από την αρχή να αποκτούσε ρυθμό γιατί ο Γιοβιτς έδειχνε βαρυς.. Τέλος το αφήνουμε πισω και παμε για τους άλλους στοχους μας και οπωσδήποτε μεταγραφή χαφ . Λάζαρος και Πενραις ήταν καλοί
Ρε μαστορα, με τον Καλοσκαμη και τον Ζοαο Μαριο δλδ τι περιμενες? Να παιξεις σα τη Μπαρτσελονα του Πεπ? Το διδυμο Μανταλο Πινεδα στο κεντρο εχει δωσεις κ αλλες ηττες σοκ. Δε περιμενε εσενα. Δε στα χουν πει?
Ασε μας και εσυ, με το ζορι να παιξεις με δυο επιθετικους. ςχεις μεγαλη ευθυνη για το σκορπιοχωρι στο κεντρο
Ένδοξες εποχές Λορένσο Σέρα Φερέρ πάει να μας θυμίσει ο Νίκολιτς. Μια ομάδα φορμαρισμένη τέλος Δεκέμβρη, εμφανίζεται εκτός τόπου και χρόνου τον Γενάρη. Κόουτς και παίχτες πάρτε το αλλιώς γιατί τα ζήτω από την γιούχα ένα τσιγάρο δρόμος είναι! Δεν είναι ΑΕΚ αυτή!
Βγαζεις ΚΟΥΤΕΣΑ ΜΑΝΤΑΛΟ ΕΛΙΑΣΟΝ ΣΤΟ 55 ??? Και μου κρατας τον Γιοβιτς ... Δεν σου φταιει κανενας... ποια κορυφαια ομαδα στο κοσμο παιζει με 2 κλασσικα φορ και παει καλα ??? ΠΟΙΑ?? Ειναι 2026. Αν δεν εχεις ταχυτητα μπροστα τελος.
Δεν σχολιαζω που μετα το κεντρο ηταν μαυρη τρυπα με 2 χαφ και τον γιοβιτς μπροστα τους .. Οχι μονο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χανεις επιθετικα γιατι δεν θα βγαλεις καμια οργανωμενη φαση αλλα εισαι και ευαλωτος αμυντικα αφηνοντας εκτεθειμενα τα χαφ *που με την σειρα τους αφηνουν εκτεθειμενα τα στοπερ, μετρησε κανεις ποσες φορες βγηκαν αυτοι 3 με 2 ή 4 με 2 ?? Εγω μετρησα 4 φορες μονο στο 2 ημιχρονο...
Ντροπιαστική εικόνα , ήττα και αποκλεισμός για την ομάδα μας στη πρώτη της εντός έδρας ήττα στο νέο γήπεδο από επαρχιακή ομάδα . Τα λόγια για παίχτες μεμονωμένα περισσεύουν .
Στήριξη θέλει τώρα και οχι γκρίνια!!! Μισό μηδέν την Κυριακή!!! Οτι έγινε έγινε. Αποτυχία βάσει μονοπατιου και οτι αποκλειστηκαμε εντός αλλα το ξεχνάμε τωρα, οχι αύριο. Ίσως μας προσγειωσει αυτό και σοβαρευτούμε. Απολογισμό θα κάνουμε τον Μάιο
Ξύπνα τους κόουτς.. γκάζοσε τους!
πολλες διακοπες μιστερ