Στο "Στάμφορντ Μπριτζ", η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει τη Τσέλσι χωρίς τον ανέτοιμο Πέδρι, με τον Έντσο Μαρέσκα να στέκεται στην ποιότητα του 22χρονου μέσου.
Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Ιταλός προπονητής της Τσέλσι τόνισε: "Χωρίς τον Πέδρι, δεν είναι μόνο η Μπαρτσελόνα που χάνει ποιότητα, χάνει και το ποδόσφαιρο. Λόγω της ποιότητάς του και για το είδος του παίκτη που είναι. Είναι εκπληκτικός".
Στη συνέχεια, ο Μαρέσκα ρωτήθηκε εάν θα έβλεπε τον εαυτό του προπονητή στην Μπαρτσελόνα, με τον Ιταλό να λέει πως "είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο, έναν από τους κορυφαίους συλλόγους στον κόσμο".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

