Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, έφτασαν, στα δικαστήρια Χαλκίδας προκειμένου να απολογηθούν, οι οπαδοί του Ολυμπιακού που συνελήφθησαν για το οπαδικό επεισόδιο που επέφερε τον θανάσιμο τραυματισμό 20χρονου Μάριου, φιλάθλου της ΑΕΚ.
Έξω από τα δικαστήρια ήταν ένας φίλος του Μάριου, ο οποίος μόλις είδε τους αστυνομικούς να μεταφέρουν τους οπαδούς του Ολυμπιακού ξέσπασε και άρχισε να φωνάζει: «Δολοφόνοι, αλήτες, άνανδροι. Τον φίλο μου... άνανδροι, φονιάδες».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Κετσε βγηκες και είπες μια πληροφορία, ότι επρόκειτο για ενέδρα, η οποία δεν παίζει πουθενά. Έχουν βγει όλα τα βοθροκαναλα και τα βοθροσαιτ και μιλάνε για ραντεβού, για τυχαία συνάντηση για ξεκαθάρισμα... Επειδή σε θεωρώ σοβαρό άνθρωπο, πιστεύω ότι δεν θα έβγαινες να πεις κάτι τέτοιο αν δεν ήταν σίγουρο. Πάνε να το καλύψουν επειδή οι δράστες της δολοφονίας ήταν οι γνωστοί υπάλληλοι της ομάδας του κράτους; Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε αυτό! Καλό παράδεισο στο παιδί και κουράγιο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στους δικούς του.