Για τις δεδομένες κινήσεις που θα κάνει η ΑΕΚ εναντίον του Στεφάν Λανουά μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.
Συζητώντας με τον Τάσο Νικολόπουλο, έκανε λόγο για σόου του Γάλλου και της ΕΠΟ «που σε έκανε να πιστεύεις πως είχαν γίνει… πράματα και θάματα».
Αναφέρθηκε λοιπόν αρχικά στην αποτυχία του αρχιδιαιτητή να στοιχειοθετήσει πώς έγινε κάτι παραπάνω από το να του πουν κάτι από μακριά σε διάστημα 5 δευτερολέπτων.
Και αφού τόνισε πώς δεν γίνεται να περάσει έτσι μια «φαρσοκωμωδία απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα», τόνισε ότι θα ενημερωθεί η UEFA και θα μπορούσε ακόμα και θέμα αρχιδιαιτητή να τεθεί από την ΑΕΚ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Κε ΚΕΤΣΕΤΟΓΛΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ,ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΕΜΟΥΛΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΠΟ (ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ)... ΕΝΤΟΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΩΣ...!!!... ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ...ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ...ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ Ο ΛΑΝΟΥΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΥΡΙΟ Η ΧΘΕΣ...!!! ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΘΑΜΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΑΤΕΜΠΕΡΓΚ,ΣΤΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΛΑΝΟΥΑ ΘΑ ΚΩΛΗΣΟΥΜΕ..!!! ???
α) Μπράβο στην ΠΑΕ και στον υπεύθυνο της νομικής γραμμής (και Πρόεδρο της ερασιτεχνικής) που επέλεξαν να πουν την αλήθεια και να εκθέσουν τη στάση Λανουά και ΕΠΟ.
β) Όπως προέκυψε και από τα βίντεο ο Λανουά ήταν σε απόλυτα ασφαλή χώρο και κάποιοι φίλαθλοι από απόσταση του φώναξαν πέντε πράγματα που προφανώς τα έχει ξανακούσει, είτε είναι αντικειμενικές... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αλήθειες είτε υποκειμενικές απόψεις. Στα γήπεδα συνθήματα ακούγονται και είναι επαγγελματίας που ζει από το ποδόσφαιρο.
γ) Η καταγγελία για προπηλακισμό δηλαδή για άσκηση βίας ή απόπειρα άσκησης βίας ήταν εντελώς ανυπόστατη και τον θέτει απέναντι από μια από τις διεκδικήτριες του Πρωταθλήματος στο οποίο είναι αρχιδιαιτητής. Μάλιστα θα είναι παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα της ομάδας της οποίας επιδίωξε την τιμωρία χωρίς να υπάρχει νομικά αιτία...
δ) Φυσικά προκύπτει ζήτημα με τη στάση της ΕΠΟ που υιοθέτησε μια καταγγελία που με βάση και τη δικαστική απόφαση δεν είχε βάση. Αλλά το μίνιμουμ είναι να παραιτηθεί ο αρχιδιαιτητής και η ΟΥΕΦΑ να βρει κάποιον άλλο.
Στην ΟΥΕΦΑ σιγουρα / πιο κατω δεν εχει γιατι εδω ειναι εταιρια Ε.Ο. τα οργανα
Στην ΟΥΕΦΑ σιγουρα / πιο κατω δεν εχει γιατι εδω ειναι εταιρια Ε.Ο. τα οργανα