ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΑΕΚ 4-1
Την ήττα με σκορ 4-1 γνώρισε η ΑΕΚ από την Μπριζ σε φιλικό τεστ προετοιμασίας. Ήταν ένα παιχνίδι, στο οποίο κυριάρχησε ο έντονος άνεμος, που ουσιαστικά δεν έδωσε τη δυνατότητα ούτε στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ούτε και στους Βέλγους να παρουσιάσουν εξ ολοκλήρου όσα δουλεύουν. Η Ένωση, παρ’ ότι προηγήθηκε με τον Λιβάι Γκαρσία, δέχτηκε τρία γκολ από ένα γύρισμα του Λιούμπισιτς που λόγω αέρα δεν έγινε σωστός υπολογισμός και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, ενώ σε δύο περιπτώσεις η Μπριζ χτύπησε τους κιτρινόμαυρους στην πλάτη της άμυνας. Ασφαλή συμπεράσματα προφανώς με αυτές τις συνθήκες του έντονου ανέμου δεν μπορούν να βγουν και το μόνο που μπορεί να κρατήσει κάποιος είναι η παρουσία του Αλμπέρτο Μπρινιόλι ο οποίος στο ντεμπούτο του ανταποκρίθηκε καλά έχοντας τουλάχιστον τρεις σημαντικές επεμβάσεις ενώ είναι φανερό πως η ικανότητα του με την μπάλα στα πόδια αλλάζει ολόκληρο το στυλ της ΑΕΚ δίνοντας πάντοτε μια έξτρα επιλογή για το χτίσιμο του παιχνιδιού από πίσω που ζητά ο Πελάδο κάτι που προφανώς θα κάνει πολύ καλύτερα υπο κανονικές συνθήκες και όταν αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο δέσιμο με το γκρουπ.
Με διάταξη 4-4-1-1, τον Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια, τους Μήτογλου-Μουκουντί στόπερ, τον Ρότα δεξιά, τον Χατζισαφί αριστερά, τους Γιόνσον-Γαλανόπουλο στα χάφ, τον Ελίασον δεξιά, τον Ζίνι αριστερά και Λιούμπισιτς πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία, ξεκίνησε ο Ματίας Αλμέιδα. Ήταν φανερό πως η ΑΕΚ έπαιζε ψηλά την άμυνα της θέλοντας να ασκήσει πίεση στον αντίπαλο και επιχειρούσε με γρήγορη κυκλοφορία να δημιουργήσει προϋποθέσεις μεσοεπιθετικά. Αυτό βεβαίως είχε επιπτώσεις αμυντικά καθώς η Μπριζ είναι μια πολύ καλή και στρωμένη ομάδα και είχε την ποιότητα να βρίσκει χώρους και να απειλεί κυρίως με μπαλιές στην πλάτη της κιτρινόμαυρης άμυνας. Στο 2’ οι Βέλγοι είχαν καλή στιγμή με σουτ του Ταλμπί τον οποίο σταμάτησε με δύσκολη επέμβαση ο Μπρινιόλι, ενώ δέκα λεπτά αργότερα η ΑΕΚ πήρε κεφάλι στο σκορ, όταν ο Ελίασον εκτέλεσε το κόρνερ και ο Λιβάι Γκαρσία με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-0. Δυστυχώς η χαρά κράτησε μόλις ένα λεπτό καθώς στο 13’ ο Λιούμπισιτς δεν υπολόγισε σωστά, έκανε ένα γύρισμα προς τα πίσω και πέτυχε αυτογκόλ με τον Μπρινιόλι να του ζητά μπάλα σε άλλο σημείο. Αυτή η εξέλιξη επηρέασε κάπως τους κιτρινόμαυρους οι οποίοι έχασαν την επιθετικότητα τους. Αντίθετα η Μπριζ απειλώντας πάντα στους χώρους είχε καλή στιγμή στο 17’ με σουτ του Φανάκεν με τον Μπρινιόλι να βάζει στοπ. Στο 29’ ο Ιταλός γκολκίπερ δεν μπορούσε όμως να επέμβει καθώς και πάλι η Μπριζ βγήκε στην πλάτη με τον Γιούτκλα ο οποίος από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε για το 2-1 με το πάγκο της ΑΕΚ να φωνάζει για οφ-σάιντ. Στο 33’ ο Ματίας Αλμέιδα προχώρησε στην πρώτη του κίνηση βγάζοντας τον Μουκουντί και φέρνοντας στο ματς τον Πήλιο με τον Χατζισαφί να πηγαίνει αριστερό στόπερ, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους η ΑΕΚ επιχείρησε να γίνει πιο επιθετική και απείλησε στο 35’ με κεφαλιά του Μήτογλου. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με την Μπριζ να βρίσκει και τρίτο γκολ με πλασέ του Τάλμπι ο οποίος εύκολα βρέθηκε μόνος απέναντι στον Μπρινιόλι φεύγοντας στην πλάτη της κιτρινόμαυρης άμυνας.
Με δυο αλλαγές βγήκε στην επανάληψη η ΑΕΚ, με τον Μάνταλο να έρχεται στο ματς αντί του Λιούμπισιτς στον άξονα πίσω από τον Λιβάι και τον Άμραμπατ να αντικαθιστά τον Ελίασον. Οι παίκτες του Αλμέιδα με το αέρα υπέρ τους επιχείρησαν να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την πίεση τους για να κλέψουν μπάλες και στο 54’ δημιούργησαν διπλή μεγάλη ευκαιρία. Αρχικά ήταν η ενέργεια του Λιβάι Γκαρσία που πήγε να δώσει έτοιμο γκολ στον Αμραμπατ αλλά η μπάλα δεν πέρασε για λίγο ενώ ακολούθησε σουτ του Γιόνσον από πλεονεκτική θέση όπου η μπάλα κόντραρε. Ήταν ένα διάστημα έντονης πίεσης από πλευράς ΑΕΚ που απείλησε επίσης στο 55’ με σουτ-άουτ του Πηλιου αλλά και στο 58’ με φαλτσαριστό πλασέ του Λιβάι Γκαρσία. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα η ΑΕΚ σταθερά και αμείωτα ανέβαζε την πίεση της χάνοντας άλλες δυο μεγάλες ευκαιρίες με σέντρα-σουτ του Πηλιου που πέρασε λίγο έξω και με σουτ του Μήτογλου, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Χατζισαφί. Ήταν ένα μπαράζ ευκαιριών με την ΑΕΚ να δημιουργεί επτά μεγάλες στιγμές μέσα σε μόλις επτά λεπτά σε ένα διάστημα κυριαρχίας. Η Ένωση απείλησε και στο 69’ με τον Λιβάι που βρέθηκε σε θέση βολής αλλά όντας κλεισμένος επιχείρηση ένα πασάρει στον Ζίνι χωρίς αποτέλεσμα, ενώ το ίδιο συνέβη και στο 71’ με τον Γιόνσον που έκλεψε, κινήθηκε κάθετα αλλά επέλεξε να πασάρει αντί να εκτελέσει από πλεονεκτική θέση.
Στο τελευταίο κομμάτι του φιλικού με την Μπριζ ο Ματίας Αλμέιδα χρησιμοποίησε πολλά παιδιά της ΑΕΚ Β’ με τον Θεοχάρη στα δοκάρια, τους Κοσίδη-Χρυσόπουλο στόπερ, τον Καννελόπουλο δεξιά, τον Ραντόνια αριστερά, τους Φοφανά-Ρουκουνάκη στα χάφ, τον Άμραμπατ στο δεξί φτερό, τον Κάτσικα στο αριστερό και τον Μάνταλο πίσω από τον Θεοδωρίδη. Η Ένωση απείλησε με το καλημέρα με μια κίνηση του Ραντόνια που για λίγο δεν πρόλαβε την μπάλα. Στο 80στό λεπτό η ΑΕΚ σκόραρε με τον Θεοδωρίδη όμως το τέρμα ακυρώθηκε για κοντρόλ με το χέρι του παίκτη της ΑΕΚ. Η Ένωση συνέχισε να πιέζει ψηλά δημιουργώντας πρόβλημα στην ανάπτυξη των Βέλγων. Στο 90’ η Μπριζ σκόραρε όταν μετά από κακό γύρισμα ο Ελ Ταΐμπί πίεσε τον Θεοχάρη, πήρε την κόντρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ ακυρώθηκε όμως γιατί υπήρχε χέρι του παίκτη της βελγικής ομάδας. Δύο λεπτά μετά ο Κάτσικας βρέθηκε αμαρκάριστος σε ιδανική θέση αλλά το σουτ του ήταν απογοητευτικό. Την ίδια ώρα ο Αλμέιδα πέρασε στο ματς και τον Μαχαίρα αντί του Αμραμπατ, με τον Έλληνα εξτρέμ να έχει μια ωραία κίνηση και γύρισμα της μπάλας, ενώ στο 107’ η Μπριζ είχε δοκάρι με σουτ του Γκρανάδος. Λίγο πριν τη λήξη (117') οι Βέλγοι βρήκαν τρίτο γκολ. Μετά από γύρισμα παράλληλα με το τέρμα ο Μπαρμπέρα δεν δυσκολεύτηκε να σπρώξει την μπάλα στα κενή εστία.
ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ: Μινιολέ, Γιαμεόγκο, Σπίλερς, Μισέλ, Σέις, Νίλσεν, Φανάκεν, Ζινκερνάγκελ, Λουντ Γένσεν, Γιούτγκλα, Τάλμπι.
ΑΕΚ: Μπρινιόλι, Ρότα, Μήτογλου, Μουκουντί (33’ Πήλιος), Χατζισαφί, Γαλανόπουλος, Γιόνσον, Ελίασον (46’ Άμραμπατ), Ζίνι, Λιούμπισιτς (46’ Μάνταλος), Λιβάι Γκαρσία.
Στο τρίτο 45λεπτο η ΑΕΚ αγωνίστηκε με τους: Θεοχάρη, Χρυσόπουλο, Κοσίδης, Καννελόπουλος, Ραντόνια, Φοφανά, Ρουκουνάκης, Κάτσικας, Άμραμπατ (90’ Μαχαίρας), Μάνταλος, Θεοδωρίδης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Ξέρω ότι τα φιλικά αυτά δεν προσφέρουν κανένα συμπέρασμα αλλά ξέρει κανείς γιατί ο Κοσίδης παίζει σέντερ μπακ;
Αφού σεντερ μπακ είναι, που να παίξει;
Τον μπερδεύεις με τον αδερφό του μάλλον, που είναι επιθετικός!
Αφού σεντερ μπακ είναι, που να παίξει;
Τον μπερδεύεις με τον αδερφό του μάλλον, που είναι επιθετικός!
Ο,τι και να μου πειτε συμπερασματα δε βγαινουν απο φιλικα προετοιμασιας οσον αφορα την ομαδα, περα απο καποια πραγματα που βλεπει ο Ματιας. Εγω ειδα με αερα να πηγαινει η μπαλα απο κορνερ στη σεντρα. Ενα γκολ αυτογκολ λογω αερα ενα γκολ πιθανον αντικανονικο και ενα "νορμαλ". Δεν ειναι τυχαιο που στο 2ο η Β' ομαδα επαιζε πιο καλα απο τους Βελγους. Αλλωστε, με 16 παικτες να λειπουνε απο την ομαδα ως τωρα ε τι συμπερασματα βγαλατε ρε παιδια? Γιατι ο Λιουμπισιτς και ο Γιονσον κανανε λάθος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μεταβιβασεις η ο Μητογλου με τον Μουκουντι? Σιγα τον πολυελαιο στα μεσα προετοιμασιας με βαρια ποδια και θολωμενο μυαλο + τον αερα. Ο Μπρινιολι εινακ τεραστια αναβαθμιση και φανηκε απο το ποσο συμμετειχε στη κυκλοφορια πισω και το υψος που εφτανε οταν συμμετειχε σε αυτην. Αναμενουμε επιστροφες παικτων απο τις εθνικες και τις μεταγραφες...
Η δικαιολογια ειχε αερα ειναι αστεια..οι αλλοι δεν τον ειχαν κοντρα δλδ στο Β..? Ειναι εμφανες οτι η ομαδα ειναι ασυνδετη, οτι ο Μουκου ειναι για πωληση, οτι τα ακραια μπακ ειναι για τα πανηγυρια και οτι αυτος ο Γαλανο δεν αντεχεται πια..ο δε Ζινι ειναι για τη Β ομαδα και μονο..απορω που θα βρει θεση στη 18αδα με αυτους που ερχονται..και τελευταιο, κανει της Β ομαδας δεν αξιζει να παιζει ουτε στη Β ομαδα..!! Θελει πολυ δουλεια εκει δυστυχως, μετριοι προς κακοι παικτες
Καλο θα ειναι οταν σχολιαζουμε για ενα παιχνιδι να το εχουμε δει κιολας, γιατι αν το ειχες δει δεν θα πεταηες τοσες λαλακιες μαζεμενες
Με τον Μουκουντι πήρες νταμπλ κσι τώρα με ποιόν θες να παίξεις...? Με τον Σισέ?
Μα το κεντρο δε περασανε στο Β αυτοι τι εννοεις; Στο Β απλα δε την βαζαμε στα διχτυα. Κυριαρχια της ΑΕΚ ηταν στο Β. Για να μη μιλησω για το αυτογκολ του...αερα και το 5 μετρα οφσαιντ γκολ!
Ωραίο στυλ 6 παίκτες που έπαιζαν σήμερα δεν κάνουν για την ΑΕΚ.Τους είδατε δεν χρειάζεται να τούς αναφέρω.Οσι για τον Μπρινιολι θα πω το ίδιο που εχα πει όταν προτοακουστηκε το όνομα .Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα
Ε ρε κατι νουμερα προπονηταρσδες που εχουν μαζευτει εδω μεσα.
αυτος "φοραει" τριψηφιο" και... βαλε
με προβληματισε οτι χωρις πινεδα και με γιονσον και λιουμπισιτς στα χαφ δεν κυκλοφορουσε η μπαλα...αν φυγει ο πινεδα την βαψαμε...ευτυχως ο περειρα μπορει να παιξει στο 8.....θα το φωναζω μεχρι να γινει! ΠΑΡΤΕ ΕΞΑΡΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ και ας πωληθει ο σιμανσκι...οποτε δεν παιζει ο πινεδα στο 8(η δεν παιζει καθολου οπως σημερα) η ομαδα δεν παιζει μπαλα....τουλαχιστον με ενα εξαρι να ξερει μπαλα δεν θα στηριζομαστε μονο στον πινεδα, θα βοηθα το νεο εξαρι στην αναπτυξη συν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ λιουμπισιτς,περειρα
Σωστος!Ακομα και ο αγαπημενος μας Ζηκος,ηξερε περισοτερη μπαλα απ τον Νταμιαν.
Θα ηθελα την αποψη σας για Ρουκουνακη,με θετικες/αρνητικες.
Εμενα μου αρεσε,το στυλ & αντιληψη του.Αν και 1η φορα τον ειδα.
Οκ μπορεί να μη βγαίνουν μεγάλα συμπέρασμα , η ομάδα θα αλλάξει με μετάγραφες και επιστροφές αλλά κάποια δεδομένα είναι σιγουρα . Ο μόνος αξιόπιστος πίσω είναι ο Βιντά και αυτός δεν ξέρεις αν θα μπορεί να είναι παρόν σε όλα τα ματς και θα είναι και ένα χρόνο πιο μεγάλος . Ο Μουκουντι δεν εξηγείται από τους καλύτερους παίκτες τη πρώτη χρόνια να γίνεται όλο και χειρότερος , αδιαφορία ? Θέλει μεταγραφή ? Πλαγιά μπακ επειγόντως . Η μπάλα δεν τσουλάει με τίποτα στο κέντρο χωρίς Πινεδα .... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Αν φύγει μεγάλο πρόβλημα , κανονικά θελουμε άλλο ενα εξάρι να ξέρει μπάλα . Σέντερ φόρ να τα παστελωνει , αυτό το βάζω μια γκολάρα σούπερ του Γκαρσια και χάνω πέντε σιγουρα θα το άλλαζα με με κάποιον άλλο , να βάζει τις ευκαιρίες .
Προτιμώ τα λάθη νωρίς στα φιλικά που δεν κοστίζουν τίποτα παραπάνω από εντυπώσεις και αντίθετα βοηθούν στο να εντοπιστούν αδυναμίες, παρά γλέντια στα φιλικά και κλάματα στα επίσημα.
Είναι γεγονός ότι άρχισαν να γίνονται προσθήκες και πολύ δυνατές απ'ότι φαίνεται, ειδικά μεσοεπιθετικά αλλά αυτές που πρέπει να γίνουν για την άμυνα είναι για μένα πιο επιτακτικές και κρίσιμες.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Είναι γνωστό ότι η άμυνα φέρνει τους τίτλους και η επίθεση τα εισητήρια. Όλοι λατρεύουμε να βλέπουμε την ΑΕΚΑΡΑ να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά για να μη χάνουμε τίτλους όπως τον φετινό, πρέπει και η άμυνα να τρώει σίδερα και όχι να τρώμε γκολ με κάθε απίθανο τρόπο.
Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο που λέει για τον Μουκουντί. Και εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει να είναι το δεύτερο βασικό στόπερ. Επίσης δεν μπορεί να υπολογίζεται ο Ρότα ή ο Οντουμπάτζο που φημολογείται ότι μπορεί να έρθει για δεξί μπακ, ως το βασικό δεξί μπακ.
Για αριστερό μπάκ ούτε καν λόγος ότι θέλουμε μεταγραφή βασικού.
Η πίεση ψηλά που εφαρμόζει ο Αλμέιδα χρειάζεται όλη την ομάδα να ανεβαίνει ψηλά για να πυκνώνουν οι γραμμές. Αυτός ο τρόπος παιχνιδιού απαιτεί γρήγορα μπακ, ταχείες επιστροφές και έξυπνη αλληλοκάλυψη. Τα περισσότερα μπακ που διαθέτουμε είναι είτε αργά είτε μεγάλης ηλικίας. Είναι δύσκολο να ανταποκριθεί σε αυτό τον τρόπο παιχνιδιού. Θα μπορούσαν άριστα να ανταποκριθεί σε άμυνα με τις γραμμές πίσω... Αυτά πιστεύω τα βλέπει ο προπονητής γι αυτό έχει ζητήσει μπακ σε όλες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τις θέσεις, θέλω να πιστεύω με αυτά τα χαρακτηριστικά... Χρειαζόμαστε επίσης και δυναμικό 6άρι... Γι αυτό πιστεύω ότι ήθελε χαφ τύπου Καμαρά... Το ποδόσφαιρο πρέπει να το υπηρετούν τα χαρακτηριστικά των παικτών που έχεις... Ο Αλμέιδα σίγουρα το γνωρίζει αυτό και έχω την εντύπωση ότι έχουμε να δούμε πολλές αλλαγές ακόμα, που δεν τις φανταζόμαστε!
Χρειαζόμαστε 1 αρ.μπακ, 1 δε. Μπακ, 2 στόπερ και 1 6αρι...
Τα φιλικά είναι για να βγαίνουν συμπεράσματα και να γίνονται οι απαραίτητες αλλαγές/προσθήκες, βάσει εικόνας. Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη φορά δε βγήκε κάποιο νέο συμπέρασμα... Γιατί αυτο που φωνάζει από προπερσι είναι ότι η ομάδα θέλει ΜΠΑΚ!!!! Σε 1η φάση πλάγια (δεξί κι αριστερό) και μετά κεντρικό.
Προσωπική μου άποψη , ο Μουκουντί δεν κάνει για βασικός. Την 1η χρόνια ήταν πιο σοβαρός, πιο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αξιόπιστος. Πέρυσι άρχισε να γίνεται πιο "άνετος", πιο χαλαρός κι έτσι άρχισε να κάνει και πολλά επιπόλαια λάθη. Και δε μιλάω για σοβαρά λάθη που στοίχησαν (βλέπε ΠΑΟ - ΑΕΚ με Ιωαννίδη Χ2 σε ένα λεπτό) , έκανε πολλά μικρά, που δε στοίχησαν και δε φάνηκαν.
Όταν θωρακιστεί η άμυνα, η επόμενη θέση που φωνάζει είναι η επίθεση. Δε βγαίνει με Γκαρσία... Πολλοί τραυματισμοί κι αρκετές φορές δεν είναι σε μέρα. Οκ, υπάρχουν μέρες που δεν πιάνεται αλλά δε γίνεται το βασικό φορ να είναι έτσι. Εννοείται πως θα ήθελα να δω παίχτες τύπου Κορρέα στην ΑΕΚ ΆΡΑ αλλά προτιμώ να μην έρθει για παράδειγμα αυτός ο παίχτης και να πάρουμε 2-3 στην άμυνα.ο γαύρος πήρε conference με Ελ κααμπι... Παιχταρας , χωρίς τραυματισμούς και με 800.000 συμβόλαιο ήταν... Γκαρσία του εκατομμυρίου plus...
Τέλος πάντων, εύχομαι μια χρονιά με υγεία πάνω απ'όλα χωρίς τραυματισμούς και να δέσει σύντομα η ομάδα με όλες τις νέες μεταγραφές κι όλα καλά θα πάνε! Να δούμε καλή μπαλίτσα, χωρίς τραγικά λάθη και γκολ δώρα, χωρίς χασογκολιές...
Κανένα αρνητικό σχόλιο και καμιά αρνητική σκέψη! Παίζαμε μισή ομάδα με πρωταθλητές Βελγίου και εάν είδατε πέρσι πόσο δυνατή ήταν με τον παοκ σταθήκαμε τέλεια . Είχε στιγμές που δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα από το πρεσινκ. Το σκορ αδιάφορο είναι παιχνίδια σαν οικογενειακά δίπλα σε προπονήσεις και φυσικά ο καιρός δεν βοήθησε καθόλου
Εντάξει, η ομάδα θέλει πολλή δουλειά, δε νομίζω να διαφωνεί κανείς. Όμως σήμερα έγιναν πολλά βήματα μπροστά, μεταγραφικά, οπότε ας δώσουμε χρόνο στον Ματίας και θα απολαύσουμε σύντομα! ;)
Υ.Γ.: Αυτό που βγαίνουν μόνοι τους τετ α τετ και δε σουτάρουν καν, δε μπορώ να το καταλάβω!
Ξεκίνησα να βλέπω το ματς και με έπιασε νύστα μετά το 2-1. Κανένα φιλικό δεν είναι για άλλο συμπέρασμα, πλην να κρίνεις ατομικά στοιχεία παικτών. Πχ το λάθος του Λιουμπι είναι σοβαρό, υπό την έννοια ότι με τέτοιο αέρα δεν κάνεις τέτοιο γύρισμα. Από την άλλη ο Μπρινιόλι έχει ένα στοιχείο που δεν είχαν οι Στανκο-Αθανασιάδης, να παίζει δηλαδή μακριά απο την εστία του, για να προλάβει κόντρα του αντίπαλου, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα που έχει ψηλά την γραμμή άμυνας.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Οκ δεν προορίζεται για βασικός, αλλά είναι ένα στοιχείο σημαντικό. Κανένας άλλος καινούργιος δεν έχει ενσωματωθεί προς το παρών, οπότε δεν μπορούμε να πουμε κάτι παραπάνω, είναι άλλωστε πολύ νωρίς
Η ομάδα δε θα κριθεί ακόμα, είναι πολύ νωρίς και με πολλές ελλείψεις. Ωστόσο καλές όλες οι μεταγραφάρες που ακούγονται για μπροστά, αλλά το ξέρουμε από πέρσι και φαίνεται και πάλι πως το πρόβλημα είναι πίσω. Σαφέστατη αναβάθμιση στο τέρμα, αλλά δεν αρκεί... Χωρίς Βίντα η άμυνα είναι ανύπαρκτη και ο κίνδυνος να λείπει σε σημαντικά ματς είναι υπαρκτός. Για τα δε μπακ έχουν στερέψει τα λόγια... Πρέπει οπωσδήποτε να δοθούν στις 3 θέσεις της άμυνας τα πολλά λεφτά κι ας κοπεί κάτι από... ΣΥΝΕΧΕΙΑ την επίθεση. Ξέρω ότι εκεί είναι η μόστρα και την χρειάζεται ένας νέος μεγαλομέτοχος, όμως η ουσία για εμάς φέτος είναι στις 3 θέσεις της άμυνας.
Αρκετά light,η κριτική.Ναι λείπουν αρκετοί παίκτες αλλά στα δύο σοβαρά φιλικά με ΑΖ και Μπριζ,η εικόνα προβλημάτισε κυρίως στην άμυνα.Δεν πρέπει να παίζουν τόσα ψηλά τα συγκεκριμένα στόπερ που έχουμε,γιατί είναι όλοι τους αργοί και έχουν φύγει πολλές φορές στη πλάτη της άμυνας μας οι αντίπαλοι.Εκτός από δύο φορ(βασικό και έναν ακόμα τρίτο αντι Φαν Βεερτ),θέλουμε και κινήσεις από την μέση και πίσω.(βασικό εξάρι,1 γρήγορο βασικό στόπερ και βέβαια βασικό αριστερό μπακ και βασικό... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δεξί μπακ)
Ενταξει δεν παίζαμε πάντα με κόντρα αέρα γιατί δεν κάναμε τίποτα; Συμπέρασμα βγήκε και μάλιστα σημαντικό: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ και γρήγορα γιατί οι αναπληρωματικοί δεν!
Κατά την ταπεινή άποψη αυτά τα φιλικά δεν θα έπρεπε να μεταδίδονται ούτε καν να ξέρουμε πόσο ήρθε είναι φιλικά προετοιμασίας που αυτό σημαίνει ότι ο προπονητής δοκιμάζει διάφορα και η ομάδα παίζει αυτό που εκείνος θέλει να δει.. κανένα συμπέρασμα δεν μπορεί να βγει από εμας άλλο τα φιλικά άλλο τα επίσημα να θυμόμαστε και την Αντβέρπ 3 τις ρίξαμε στα φιλικα αλλά εκεινη πήγε cl ...
Περιμένω με αγωνία πότε θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο ο Λιούμπισιτς.
Ο αέρας και όλα αυτά είναι δικαιολογίες να χαϊδεύουμε τα αυτιά μας..η ομάδα θέλει παίχτες σχεδόν σε όλες τις θέσεις και το θετικό είναι ότι παίρνουμε πολύ καλούς οποτε το μέλλον είναι πολύ θετικό για φέτος!
Παιδιά σοβαρευτείτε... Σουρωτήρι είμαστε πίσω... Δεν πάμε πουθενά έτσι... Πρέπει να βλέπουμε την αλήθεια, εάν δεν θέλουμε να απογοητευόμαστε μετά... Υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα και δεν έχει αλλάξει τίποτα από την περσινή απογοητευτική αμυντική συμπεριφορά...
Φαίνεται ότι θέλουμε δουλίτσα ακόμη και να δέσουν και οι νέοι παίχτες που πήραμε και θα πάρουμε.
Εμφανείς οι αδυναμίες στην άμυνα! Θέλουμε σε ολες καθε θεση της ενίσχυση ειδικά στα ακρα
Και χωρίς τον αέρα πάλι δύσκολο να βγούν συμπεράσματα τέτοια περίοδο. 1ον) Γιατί οι παίχτες είναι από βαριά προετοιμασία , 2ον) Γιατί τον μισό χρόνο τον μοιράζεται η Β ομάδα και 3) Γιατί στην σεζόν που ακολουθεί η μισή τουλάχιστον βασική 11αδα της ΑΕΚ που παίζει στα φιλικά θα είναι τελείως διαφορετική...!
Τις χρονιές που στην ΑΕΚ έπαιξαν τόσα και τόσα παλτά ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε προωθήσει πχ τον Ρουκουνακη.Οσες φορές τον έχω δει να παίζει φαίνεται ότι του έχει λείψει το να μπει στα βαθιά γιατί μπάλα ξέρει.Βεβαια με αυτά και αυτά έφτασε 22 σε ηλικία που πρέπει να θεωρείται παιζουμενος…Κακή διαχείρηση παιδιών που θα μπορούσαν να είχαν άλλη εξέλιξη.Το φιλικό ήταν σε κακές κακές καιρικές συνθηκες.Η ομάδα λίγο πιο λυμενη (λογικά έπεσε λιγο ο ρυθμός στην προπόνηση ενόψει φιλικού ).Με τις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μεταγραφές θα είμαστε μια χαρά.Μπρινιολι φοβερές τοποθετήσεις και κινήσεις παράλληλα στον ασβέστη αποτελώντας επιλογή για τους συμπαίκτες του.Λιουμπι μεγάλο IQ!