O Ελβετός αριστερός μπακ, Ντόμινικ Σμιντ είναι μια από τις περιπτώσεις που απασχόλησαν την ΑΕΚ. Ο ελβετικός Τύπος έγραψε για το ενδιαφέρον της Ένωσης και ο διεθνής ποδοσφαιριστής μίλησε σήμερα Σάββατο για το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα.
«Σε κάθε μεταγραφική περίοδο στο ποδόσφαιρο υπάρχουν φήμες και δεν θα ήθελα να τις σχολιάσω. Το γεγονός είναι ότι νιώθω πολύ άνετα στη Βασιλεία παρά τη δύσκολη σεζόν» τόνισε ο 26χρονος μπακ
Η ΑΕΚ ρώτησε για τον Σμιντ με τη Βασιλεία, η οποία έχει συμβόλαιο έως το 2026 με τον παίκτη, να απαντά πως δεν σκοπεύει να τον πουλήσει καθώς τον θεωρεί δομικό κομμάτι της ομάδας της. Κάπου εκεί έκλεισε το θέμα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

