Μία γενναία πρόταση προς συζήτηση στον ΕΣΑΚΕ κατέθεσε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Η Βασίλισσα ούσα ενεργή στην επόμενη ημέρα του ελληνικού μπάσκετ, στη συνεδρίαση της Παρασκευής στον ΕΣΑΚΕ, κατέθεσε πρόταση με σκοπό την επιβολή salary cap, που δεδομένα θα μπορούσε να ανεβάσει τον ανταγωνισμό μεταξύ όλων των ομάδων και να μικρύνει την ψαλίδα των συλλόγων από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Η πρόταση της ΑΕΚ για εφαρμογή salary cap για τις επόμενες τρεις σεζόν, έγινε στις υπόλοιπες ομάδες, εκτός από Ολυμπιακό και ΠΑΟ. Στόχος φυσικά να συζητηθεί στην ολομέλεια του ΕΣΑΚΕ.
Προς το παρόν δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση φυσικά, καθώς απαιτείται μεγάλη διαβούλευση. Όμως η πρόταση της ΚΑΕ ΑΕΚ έτυχε θερμής υποδοχής από 9 ομάδες! Αντίθετα οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός… εκνευρίστηκαν καθώς δεν ενημερώθηκαν σχετικά.
Η ΚΑΕ ΑΕΚ και δη ο Μάκης Αγγελόπουλος ξανά προς το καλό όλων των ομάδων «παγώνει» τα πάντα όσον αφορά τη δική της τηλεοπτική συνδρομή. Η ΑΕΚ έχει στα σκαριά δική της συνδρομητική τηλεόραση. Έχει συμφωνήσει από πέρυσι με εταιρεία παραγωγής του εξωτερικού. Όμως προς το παρόν σταματά τα πάντα για το καλό του ελληνικού μπάσκετ και των όλων των ομάδων, περιμένοντας εξελίξεις στην πρότασή της.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Είναι μία πρόταση προς την σωστή κατεύθυνση, αλλά είναι δύσκολο να υλοποιηθεί. Κάθε χρόνο ξεκινάει ένα πρωτάθλημα χωρίς ουσιαστικό ανταγωνισμό που ξέρουμε από πριν τις δύο πρώτες ομάδες. Οι δύο ομάδες της ευρωλίγκας χρησιμοποιούν τα έσοδα από την διοργάνωση αυτή για να πάρουν παίκτες που χρησιμοποιούν στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει λογική σε όλο αυτό. Κάτι πρέπει να αλλάξει.
Κίνηση εντυπωσιασμού και τίποτα άλλο. Ακόμη και να γινότανε που το αποκλείω να το δέχονταν οι γαυριελα με την βαζελα δεν θα είχε καμία δυναμική. Ακόμη κ πρωτάθλημα να έπαιρνες πάλι δεν θα έπαιζες στην Ευρωλίγκα. Το πρόβλημα πρέπει να λυθεί από Ευρωλίγκα κ ΦΙΜΠΑ όχι από την ΑΕΚ
Πολύ όμορφη πρόταση αλλά οι ευρωλιγκάτοι απειλούν ότι θα φύγουν από την κεντρική διαχείρηση αν εφαρμοστεί αυτό.
Γιατί πάνω από όλα μας ενδιαφέρει το προιόν και το καλό του αθλήματος...
Στο καλό, ούτως ή άλλως είναι σαν να μην συμμετέχουν στο πρωτάθλημα αφού με βοήθεια της διαιτησίας δεν επιτρέπουν ούτε μεμωνομενες ήττες.
Δεν είπαν ότι αποχωρούν από το πρωτάθλημα, από την κεντρική διαχείρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων είπαν ότι θα αποχωρήσουν.
Λογικά, εμείς θα βρούμε συμβόλαιο με καλύτερα χρήματα από ότι τώρα με την κεντρική διαχείρηση(όπως πιστεύω ΠΑΟΚ-Αρης). Για τις υπόλοιπες ομάδες δεν ξέρω τί τηλεοπτικό θα βρουν στην αγορά...
Έχεις δίκιο, τώρα κατάλαβα.
Ξυδακι για τον εκνευρισμό των Ευρωλιγκατων.
Αν το καταφέρει ο Μάκης θα είναι τεράστια κίνηση.